Resultats – Prova pilot (II)

S’ha acabat el termini de votació per a la Prova pilot (II), i ja tenim els resultats d’aquest encontre literari simulat. Gràcies a en Tèsar, la Nebulity, en Nymerio i la Urani per haver expressat la seva opinió.

A la resta de membres de la Lliga: recordem que la vostra participació, també durant la fase de votacions, és fonamental per a la bona salut competitiva de la Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC), i us encoratgem a participar en les properes proves que proposarem.

D’acord amb els vots dels companys esmentats, doncs, el resultat final del segon encontre de prova ha estat el següent:

TEXT A  0-4  TEXT B

El text B guanya a domicili i per golejada. Aplicant la normativa actual de la competició sobre aquest cas pràctic podem extreure les lliçons següents:

  • El Text B s’emportaria la victòria i sumaria 2 punts a la taula de classificació general, mentre que el Text A no en sumaria cap.
  • El text B, havent rebut 4 vots, sumaria 4 punts a la classificació auxiliar (que decideix qui va primer en cas d’empat a la classificació general).
  • Inclús en el supòsit d’haver aconseguit més vots, el Text A hauria sortit derrotat d’aquest encontre, ja que conté un error ortogràfic imperdonable: la paraula “hafluència”. Aquest fet el desqualificava automàticament.
  • Tot i quedar impossibilitat per guanyar aquest encontre degut a l’errada ortogràfica que el desqualifica automàticament, l’autor del Text A conservaria els vots que l’audiència li hagués atorgat, de cara a la classificació auxiliar.

Podeu consultar qualsevol dubte normatiu que us pugui sorgir als apartats de normativa general i normativa específica de la competició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s