La vida després de l’eliminació

 

Després de moltes setmanes ininterrompudes de combats literaris despietats, la fase de grups de la Lliga de Microrelataires Catalans (LLMRC) 2015 es troba vivint els seus instants finals. En el curt espai de menys d’un mes, assistirem a la capitulació de la majoria dels nostres valerosos participants, que quedaran així apartats de la lluita per la supremacia microrelataire, i, en conseqüència, del títol que acabarà coronant algun altre heroi victoriós com a I Campió LLMRC.

A la LLMRC entenem que la derrota, tot i que dolorosa, és un honor reservat tan sols a aquells que han tingut el valor d’intentar-ho i han sagnat a l’arena de les lletres, posant a prova el seu múscul literari en confrontació directa amb l’enginy i el talent d’altres escriptors i escriptores.

És per aquest motiu que desitgem premiar el coratge relataire dels nostres caiguts en combat amb una NOVA COMPETICIÓ, que hem dissenyat per restaurar-los l’orgull creatiu i l’ardor guerrera:

LES MÊLÉES DE CONSOLACIÓ!!!

A diferència de la lliga mare, les mêlées de consolació neixen pensades com una competició a disputar-se en format tots contra tots, en la qual la totalitat dels participants es batran alhora i els uns amb els altres, al voltant d’un tema comú.

Hi haurà 4 mêlées independents centrades en 4 subgèneres literaris diferents. El guanyador de cadascuna d’aquestes batusses de relats obtindrà les distincions corresponents, tant en forma d’honors com de premis tangibles i intangibles.

Tots els escriptors que hagin participat a la LLMRC 2015 i no hagin aconseguit accedir als quarts de final queden convidats a participar-hi.

Seguirem informant amb més detalls.

Anuncis

One thought on “La vida després de l’eliminació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s