Microrelatisme en viu

 

D’acord amb la nostra aspiració fundacional d’engrandir el panorama del microrelatisme català en concret, i de treballar per a la dinamització de la literatura catalana en general, des de la LLMRC volem fer-nos ressò d’una iniciativa que s’està coent a la ciutat de Barcelona, i que us oferirà, a tots els que hi vulgueu participar, la possibilitat de transcendir la condició de microrelataires virtuals (en cas que no ho hagueu fet ja) per convertir-vos en microrelataires presencials.

 

 

La iniciativa porta per nom “Me suenan tus letras”, i s’orienta a microrelataires que escriuen tant en castellà com en català.  Pensat com un espai reservat a l’expressió de tota forma de ficció mínima, la vetllada literària s’amenitzarà amb acompanyament musical.

L’esdeveniment constarà de 3 parts:

  1. Presentació d’una obra (llibre, bloc literari, obra de teatre…)
  2. Concurs de microrelats
  3. Jam-session microliterària, on qui vulgui podrà sortir a llegir els seus textos curts: poesia, microrelat, nanorelat, etc.

El promotor de la idea és l’Ignacio J. Borraz, membre i participant actiu de la LLMRC sota el pseudònim de Dedal0.  L’Ignacio ens ha manifestat la gran il·lusió que li faria el fet que altres companys de la LLMRC assistissin a l’acte.

Dedal0


 

Per la nostra part, des de l’organització de la LLMRC us agrairíem, a tots aquells que decidiu participar-hi, que, en cas de llegir algun microrelat nascut sota el paraigües de la Lliga, mencionéssiu aquest fet i poguéssiu fer cinc cèntims de la naturalesa del nostre projecte.

L’esdeveniment tindrà lloc el proper dissabte 20 de juny a les 19:30, al bar “Jamming Lounge”, situat al carrer Vallfogona 23 del barri de Gràcia de Barcelona.

 

Més informació als enllaços següents:

https://www.facebook.com/mesuenantusletras
https://www.facebook.com/events/1611614779094414/
https://twitter.com/SuenanTusLetras

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s