Inici de la campanya de captació – LLMRC 2016

 

Amb la primera edició de la Lliga de MicroRelataires Catalans – LLMRC 2015 encarant la seva recta final, des de l’organització de la Lliga ja hem començat a planificar la temporada 2016. L’èxit de la campanya inaugural ens esperona a continuar amb força renovada aquest projecte.

Tot i que l’inici de la propera edició no es produirà fins a finals del present any 2015 o principis del 2016, la dificultat principal a l’hora de fer-ne una planificació preliminar es troba en la desconeixença del nombre de participants que finalment hi prendran part, o sota quines modalitats ho faran. És per això que volem esperonar des de ja mateix noves adhesions a la comunitat, així com també inscripcions formals a la nova temporada competitiva, tant d’antics participants com de nous.

La nova temporada ve carregada de novetats, especialment orientades a satisfer una major varietat de disponibilitats o preferències personals. En aquest sentit, més enllà de la participació regular a la Lliga, hem creat formes de participació esporàdiques i complementàries:

A més, hem creat dues noves formes d’escriptura combativa, independents de la Lliga regular:

Tot això amb l’ànim de continuar estimulant la creació literària en català, com a punta de llança dels nostres objectius fundacionals.

Us hi esperem.

 

CENTRE DE RECLUTAMENT DE LA LLMRC

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s