Convocatòria de la I Mêlée de Consolació – Gènere ROMÀNTIC / ERÒTIC

 

La Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC) convoca oficialment, a dia d’avui, la seva I Mêlée de Consolació, programada per disputar-se en format tots contra tots a partir del proper dia 6 de juliol. Tal com ja es va avançar durant la presentació d’aquesta nova modalitat d’escriptura combativa, tots els eliminats de la primera fase de la competició regular estan convidats a participar-hi.

El gènere literari sobre el qual versarà aquesta primera mêlée serà el romàntic/eròtic. Qualsevol narració que pugui inscriure’s, en la mesura d’allò raonable, dins dels codis i paràmetres propis del gènere, serà vàlida per competir.

Més informació sobre normes i funcionament de les mêlées…

 

Tots contra tots… o amb tots

L’orgia de les lletres dóna, per tant, el seu tret de sortida. Aquells que decidiu participar teniu des d’ara mateix fins al proper dia 5 de juliol a les 23:59h per fer arribar els vostres textos a la bústia de la Lliga. L’endemà es publicaran tots els microrelats rebuts i s’iniciarà la primera ronda de votacions.

El guanyador de la mêlée afegirà aquest primer títol al seu palmarès particular, i tindrà l’honor d’encetar la Galeria dels Campions de la LLMRC. A més d’això rebrà un obsequi en forma de llibre, relacionat amb la temàtica de la mêlée.

Endavant, herois de la paraula escrita! L’arena de les lletres us reclama de nou!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s