I Mêlée de Consolació – Les seqüeles

 

Ahir dijous dia 9 de juliol a les 23:59h es va acabar el termini de la primera ronda de votacions per decidir el guanyador de la I Mêlée de Consolació de la Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC) 2015. La batussa va ser cruenta i va suposar el vessament d’una quantitat ingent de lletres.

Avui, en el moment d’avaluar les seqüeles de l’esdeveniment, el recompte de danys i baixes ens porta els resultats següents:

 


CIRÀ DEL BAR GERARD – 0 vots (MIA)

 

TÈSAR – 0 vots (MIA)

 

 UFO – 0 vots (MIA)

 

 FLORAL – 2 vots (KIA)

 

 URANI – 2 vots (KIA)

 

 DEDAL0 – 3 vots (KIA)

 

 

3 desapareguts en combat i 3 morts en combat (descansin en pau els seus textos gloriosos).

I en una posició privilegiada, sense que calguin més rondes per dilucidar-ho, un únic supervivent i guanyador de la I Mêlée de Consolació LLMRC 2015 – Gènere Romàntic/Eròtic:

 

NYMERIO – 5 vots

 

Enhorabona a en Nymerio, per la precisió guanyadora de la seva prosa.

Gràcies a la resta de participants pels seus magnífics relats, que no ho han posat gens fàcil.

El nom d’en Nymerio passarà a partir d’aquest instant a inaugurar la Galeria dels Campions de la LLMRC, amb aquest primer títol aconseguit. A més, com a premi per la seva victòria, el nostre guanyador rebrà l’obsequi d’un llibre eròtic en català escrit per un escriptor català:

Vet aquí l’obra escollida:

 

“Els conys saborosos”, d’en Valerià Pujol

 

“En l’era del sexe 2.0, Els conys saborosos és un llibre amb una vigència insòlita. Els límits de l’experiència eròtica que plantegen els relats, la vigorosa pulsió narrativa, el tractament lingüístic contemporani i la voluntat, reeixida, de transgredir l’estreta mirada de la societat lectora, situen Els conys saborosos en línia amb la tradició eròtica europea i capaç d’assolir l’excitació intel·lectual del lector, el millor camí per arribar a un grau homologable d’excitació física.”

 

Valerià Pujol i Bosch

Valerià Pujol (Premià de Dalt, 1952-1992), poeta, narrador i activista cultural i polític, va ser un dels renovadors de la literatura catalana de la segona meitat del segle XX. La transgressió de la seva obra veu del simbolisme per eixamplar la mirada damunt el món contemporani i els elements de modernitat. Després de debutar amb el poemari El crit i la paraula (1973), va guanyar els premi Documenta 1981 i Nacional de la Crítica 1982 per la novel·la Interruptus i el Carles Riba de poesia 1983 per La trista veu d’Orfeu i el tornaveu de Tàntal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s