LLMRC en viu i en directe

 

La Lliga de MicroRelataires Catalans se solidifica; en un esdeveniment sense precedents es materialitza i es fa tangible per baixar a nivell de carrer.

El proper divendres 21 d’agost, aprofitant la parada competitiva del mes gandul per excel·lència, la Lliga viurà una sessió excepcional en viu i en directe d’escriptura combativa. Adoptant la forma d’una Mêlée especialment dissenyada per a l’ocasió, els membres de la LLMRC que hi assistiu us enfrontareu no només entre vosaltres, sinó també amb altres microrelataires aliens a la competició. A més de la batussa literària preceptiva, la vetllada es completarà amb una sèrie d’actes literaris addicionals. Tot plegat amenitzat amb la música en directe del guitarrista i cantautor Fran Torres, i regat amb una copa de cava per als valents que acceptin el desafiament.

L’esdeveniment s’organitza en col·laboració amb l’Ignacio J. Borraz (AKA Dedal0), del col·lectiu “Me suenan tus letras” i organitzador habitual de vetllades microliteràries en format presencial.

Concretament, el programa de la jornada serà el següent:

 

PRIMERA PART: ¿What the Book?

 

David Castejón, escriptor i fundador de la Lliga de MicroRelataires Catalans parlarà sobre l’origen de la LLMRC i farà un balanç del primer any de funcionament competitiu. A més, també farà cinc cèntims de la seva trajectòria i dels seus projectes, pel que fa al seu vessant personal com a escriptor.

 

SEGONA PART: Mêlée de microrelats

 

Edició especial de la batussa format tots contra tots de la LLMRC, oberta a la participació externa de tots els assistents a l’esdeveniment, siguin membres de la Lliga o no.

Regiran les regles habituals de la competició, amb les especificacions següents:

 

GÈNERE: Qualsevol

TEMA: Viatge interdimensional

LONGITUD: 200 paraules

QUANTITAT: 1 sol microrelat per participant

 

Caldrà enviar una còpia del microrelat proposat a l’adreça lligamicrorelataire@gmail.com abans del dimecres 19 d’agost a les 23:59h, per tal que es puguin verificar el compliment de les condicions.

Per a aquells membres de la LLMRC que sigueu residents fora de l’àrea metropolitana de Barcelona, i, de manera excepcional, s’obre la possibilitat de participar de manera asíncrona a la Mêlée, fent arribar els vostres textos a l’adreça lligamicrorelataire@gmail.com abans del dimecres 19 d’agost a les 23:59h. Sempre prioritzant la participació dels assistents presencials a l’esdeveniment, un rapsode llegirà en públic les vostres propostes, a condició que ho permeti el temps.

Hi haurà copa de cava per a tots els participants i premi per al guanyador de la Mêlée, cortesia de la LLMRC.

 

TERCERA PART: Jam microliterària (oberta a qualsevol idioma)

 

L’escenari s’obrirà a tothom, de manera que qualsevol persona que ho vulgui, i fora de tota competició, podrà llegir en públic les seves creacions literàries, sigui quin sigui el seu idioma original i el seu format. Nanorelats, microrelats, poesia, relat curt, performance teatral… Qualsevol proposta serà benvinguda!

 

En resum: la Lliga de MicroRelataires Catalans fa un pas endavant i baixa del seu llimbs virtual per presentar-se entre la resta dels mortals; us hi esperem a tots els que hi vulgueu col·laborar.

Les coordenades espai-temporals d’aquest esdeveniment especial de la LLMRC són les següents:

 

Divendres 21 d’agost del 2015, 19:30h

 

“Jamming Lounge”

Carrer Vallfogona, 23 – Barri de Gràcia

BARCELONA

 

Endavant microrelataires; els focus ja s’encenen sobre el ring de la paraula! Ja podeu començar a esmolar les vostres lletres més contundents!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s