Convocatòria de la III Mêlée de Consolació – Gènere INTRIGA / NEGRE / POLICÍAC

 

La Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC) convoca oficialment, a dia d’avui, la seva III Mêlée de Consolació, programada per disputar-se en format tots contra tots a partir del proper dia 7 de setembre. Tal com ja es va avançar durant la presentació d’aquesta nova modalitat d’escriptura combativa, tots els caiguts durant la primera fase i també durant les diverses rondes eliminatòries de la competició regular resten convidats a participar-hi. També s’acceptarà la participació dels inscrits per a la temporada 2016, que no han pogut prendre part en aquesta LLMRC 2015.

Els gèneres literaris sobre els quals versarà aquesta tercera mêlée seran la intriga (thriller), i els gèneres negre i/o policíac. Qualsevol narració que pugui inscriure’s, en la mesura d’allò raonable, dins dels codis i paràmetres propis d’aquests gèneres, serà vàlida per competir.

Més informació sobre normes i funcionament de les mêlées…

 

Tots contra tots… no s’escatimaran detencions.

Els disturbis de les lletres donen el seu tret de sortida. Aquells que decidiu participar teniu des d’ara mateix fins al proper dia 6 de setembre a les 23:59h per fer arribar els vostres textos a la bústia de la Lliga. L’endemà es publicaran tots els microrelats rebuts i s’iniciarà la primera ronda de votacions.

El guanyador de la mêlée afegirà aquest títol al seu palmarès particular, i tindrà l’honor de veure inscrit el seu nom a la Galeria dels Campions de la LLMRC. A més d’això rebrà un obsequi en forma de llibre, relacionat amb la temàtica de la mêlée.

Endavant, herois de la paraula escrita! L’arena de les lletres us reclama de nou!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s