III Mêlée de Consolació – La batussa quadrangular

 

El passat dia 30 d’agost es va convocar la III Mêlée de Consolació de la Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC) 2015. Sota l’auspici d’aquesta forma competitiva alternativa, pensada per a tots aquells escriptors que van caure en el camí cap a les Semifinals, es va esperonar els participants perquè posessin en joc les seves creacions literàries susceptibles de ser enquadrades dins dels gèneres d’intriga, negre i/o policíac.

Aquests han estat els valents que han respost al reclam de les lletres, tots ells mereixedors d’una victòria que s’entossudeix en defugir-los, d’acord als mèrits aconseguits en les mêlées anteriors. Dalt del quadrilàter de la LLMRC, es batran tot seguit en una batalla quadrangular sense quarter ni precedents:

Podeu llegir els textos dels nostres participants clicant en els enllaços següents:

Un cop avaluats els textos, la votació per tal d’esclarir el guanyador de la batussa es decidirà en 3 rondes subsegüents, en cas de ser necessari. En cadascuna de les rondes caldrà deixar el vot en un comentari sota el text més agradós o convincent, el qual romandrà ocult fins que hagi finalitzat el període de votació.

Si dos o més textos reben un nombre igual de vots, es procedirà a obrir una altra ronda, fins a un màxim de 3. En el supòsit que es produís un nou empat a l’última ronda, el guanyador es decidiria amb una tanda de “penaltuits”.

El resultat de les votacions és secret, i només es revelarà al final de cada ronda.

Recordeu que tots els membres de la LLMRC sou lliures de votar.

Tots els participants de la mêlée queden obligats a votar en cada ronda en què participin, quedant exclosa la possibilitat de votar-se a si mateixos.

 

Comença, doncs, la primera ronda de votació: hi ha temps per emetre els judicis pertinents fins al proper dijous 10 de setembre a les 23:59h.

La III Mêlée de Consolació de la LLMRC 2015 queda inaugurada!

Anuncis

One thought on “III Mêlée de Consolació – La batussa quadrangular

  1. El meu vot és per “Més enllà del finestral”. Crec que és el text que més encaixa amb als gèneres proposats. I m’agrada aquesta intriga que s’allarga més enllà del final. Tot i que fa una ràbia…hehe.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s