Convocatòria de la IV Mêlée de Consolació – Gèneres HISTÒRIC / UCRÒNIC / DISTÒPIC / UTÒPIC

 

La Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC) convoca oficialment, a dia d’avui, la seva IV Mêlée de Consolació, programada per disputar-se en format tots contra tots a partir del proper dia 21 de setembre. Tal com ja es va avançar durant la presentació d’aquesta nova modalitat d’escriptura combativa, tots els caiguts durant la primera fase i també durant les diverses rondes eliminatòries de la competició regular resten convidats a participar-hi. També s’acceptarà la participació dels inscrits per a la temporada 2016, que no han pogut prendre part en aquesta LLMRC 2015.

Els gèneres literaris sobre els quals versarà aquesta quarta mêlée seran l’històric, l’ucrònic, el distòpic i l’utòpic. Qualsevol narració que pugui inscriure’s, en la mesura d’allò raonable, dins dels codis i paràmetres propis d’aquests gèneres, serà vàlida per competir.

Heus aquí una breu precisió conceptual al respecte:

  • Narració històrica: aquella transcorreguda en un temps passat real i documentat, tot i que els personatges que la protagonitzen o els propis fets narrats puguin ser ficticis.
  • Narració ucrònica: aquella transcorreguda en un temps passat alternatiu i fictici, que no es correspon amb la realitat però que podria haver-se produït de manera plausible, si el curs dels esdeveniments històrics hagués estat diferent.
  • Narració distòpica: aquella transcorreguda en un temps futur apocalíptic o socialment indesitjable.
  • Narració utòpica: aquella transcorreguda en un temps futur ideal o socialment desitjable.

Més informació sobre normes i funcionament de les mêlées

 

Tots contra tots… cap imperi real o de ficció restarà dempeus!

La conquesta de l’imperi de les lletres dóna el seu tret de sortida. Aquells que decidiu participar teniu des d’ara mateix fins al proper dia 20 de setembre a les 23:59h per fer arribar els vostres textos a la bústia de la Lliga. L’endemà es publicaran tots els microrelats rebuts i s’iniciarà la primera ronda de votacions.

El guanyador de la mêlée afegirà aquest títol al seu palmarès particular, i tindrà l’honor de veure inscrit el seu nom a la Galeria dels Campions de la LLMRC. A més d’això rebrà un obsequi en forma de llibre, relacionat amb la temàtica de la mêlée.

Endavant, paladins de la paraula escrita! L’arena de les lletres us reclama de nou!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s