AVÍS PER A FINALISTES

 

La propera setmana del 3 i 4 d’octubre, després de gairebé 9 mesos de competició enfervorida, l’edició inaugural de la Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC) arribarà al seu moment culminant. Amb la celebració de la Final, entre els dos guanyadors de les Semifinals, i de la Final de Consolació, entre els dos microrelataires que hagin sortit derrotats de la ronda precedent, es posarà la cloenda a una primera temporada microrelataire carregada de petites grans històries que ens han descobert un bon grapat de lletres guerreres i de talents emergents.

Com a epígraf de tota una trajectòria, des de l’organització de la LLMRC hem decidit que no seria just dirimir el vencedor de la competició en base a l’encert o el desencert d’un sol microrelat, especialment en un moment en què el desgast creatiu de tota una temporada a l’esquena podria ser determinant. D’aquesta manera, hem optat per fer una modificació normativa que afectarà la forma en què es disputaran aquests dos enfrontaments finals.

Bàsicament, en els dos enfrontaments finals cada contendent posarà en joc dos microrelats:

  1. Un microrelat escrit de manera específica per a l’enfrontament final, amb tema decidit per l’equip editor de la LLMRC
  2. El microrelat que cada contendent consideri com el millor, de tots els que haurà escrit al llarg de la temporada.

Més detalls en aquest enllaç (últim apartat)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s