Enfrontament – La Gran Final

Arriba el moment culminant de la Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC) 2015: ja tenim aquí la Gran Final. Després d’una llarga temporada carregada de reptes; d’haver deixat enrere complicats rivals dificilíssims de noquejar, dos colossos del microrelat en català es (re)troben a la cúspide de la competició, per batre’s en una batalla final disputada excepcionalment mitjançant dos microrelats: un relat ad hoc escrit per a l’ocasió, i un altre escollit amb molta cura entre tots els produïts al llarg de la temporada.

La Final va començar a celebrar-se aquest cap de setmana passat, dies 3 i 4 d’octubre, donant lloc als enfrontaments que tot seguit trobareu aquí sota. Ara és temps de valoració i vot, de fer córrer la sang de les lletres. Tothom pot dir-hi la seva. Hi ha temps fins el proper divendres dia 9 d’octubre a les 23:59.

Per tal de llegir els diversos textos contendents cliqueu sobre el nom dels seus autors. Després d’haver avaluat cada parella de dos, podeu deixar el vostre comentari i vot sota el text que més us hagi fet el pes.

Aquestes han estat les candidatures per a la victòria dels nostres dos finalistes:

 

FINAL

ILLA SUD vs. ÀTOMS i LLETRES

ÀTOMS i LLETRES vs. ILLA SUD

 

 

Que comenci ara el combat final, i que guanyi el millor entre els millors!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s