IV Mêlée de Consolació – Les seqüeles

 

Ahir dijous dia 8 d’octubre a les 23:59h es va acabar el termini de la primera ronda de votacions per decidir el guanyador de la IV Mêlée de Consolació de la Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC) 2015. La batussa va ser molt igualada, i es va acabar decidint per un marge molt fi.

Avui, en el moment d’avaluar les seqüeles de l’esdeveniment, el recompte de danys i baixes ens porta els resultats següents:

 


UFO – 1 vot (KIA)

 

FLORAL – 2 vots (KIA)

 

 CIRÀ DEL BAR GERARD – 2 vots (KIA)

 

 NITAMIU – 2 vots (KIA)

 

 

4 caiguts en combat, que no han sucumbit sense donar abans molta guerra (descansin en pau els seus textos gloriosos).

I en una posició privilegiada, sense que calguin més rondes per dilucidar-ho, un únic supervivent i guanyador de la IV Mêlée de Consolació LLMRC 2015 – Gèneres Històric / Ucrònic / Distòpic / Utòpic:

3 Vots (Guanyador)

Micorelataire

 

Enhorabona a en Micorelataire, per la seva utopia imperfecta.

Gràcies a la resta de participants pels seus magnífics relats, que no ho han posat gens fàcil.

El nom d’en Micorelataire passarà a partir d’aquest instant a formar part de la Galeria dels Campions de la LLMRC, amb aquest primer títol aconseguit. A més, com a premi per la seva victòria, el nostre guanyador rebrà l’obsequi d’una obra distòpica escrita per un autor català.

Vet aquí l’obra escollida:

 

 

“La guerra s’ha convertit en un espectacle, la Corporació i els mitjans de comunicació al seu servei la retransmeten en directe per als espectadors de tot el món. La coalició occidental d’enfronta als fonamentalistes islamistes en un conflicte que ja s’ha allargat més d’un segles i s’ha cobrat milions de vides, però aquesta vegada tenen una arma secreta: Michelín i el seu petit grup de mutants han estat enviats al front per dues raons: d’una banda guanyar la guerra, de l’altra, fer augmentar els índexs d’audiència.”

 

Antoni Munné-Jordà

A. Munné-Jordà (Barcelona, 1948) va publicar el primer conte el 1974 i des d’aleshores n’ha publicat una cinquantena, i una quinzena de llibres de novel·la i narrativa, sempre treballant entre la poètica de la ruptura i els gèneres populars. Ha estat dues vegades finalista del Premi Sant Jordi. Des de 1982 ha fet feines d’estudiós i divulgador de la ciència-ficció i ha estat present en iniciatives d’articulació del gènere, com la SCCFF.

One thought on “IV Mêlée de Consolació – Les seqüeles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s