Mêlée d’Any Nou 2016 – La batussa

 

El passat dia 3 de gener va engegar a caminar la II Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC 2016), amb la convocatòria de la Mêlée d’Any Nou. En el marc de la primera edició de tots els temps d’aquesta nova forma competitiva estacional ―hivern ’16―, tots els integrants de la LLMRC i també el públic en general van rebre una invitació per iniciar l’any literari amb una batussa èpica que dignifiqués l’ocasió.

I en resposta al crit de guerra, les hordes microrelataires no han defraudat gens ni mica.

Aquests han estat els valents que han respost al reclam de les lletres. Dalt del quadrilàter de la LLMRC, es batran tot seguit en una batalla narrativa multitudinària i sense precedents els microrelataires següents:

 

 

I com si l’elenc congregat no fos garantia suficient, arribades des de més enllà de les fronteres de la Lliga, s’uneixen a la festa les dues escriptores visitants següents, disposades a deixar-se la tinta sobre la lona de les lletres:

 

Olimpíades

Carme

 

S’encenen els focus! El públic rugeix! Els participants es desentumeixen els canells! Tot és a punt per començar la mêlée!

Endavant! Podeu llegir els textos dels nostres participants clicant en els enllaços següents:

Un cop avaluats els textos, la votació per tal d’esclarir el guanyador de la batussa es decidirà en 3 rondes subsegüents, en cas de ser necessari. En cadascuna de les rondes caldrà deixar el vot en un comentari sota el text més agradós o convincent, el qual romandrà ocult fins que hagi finalitzat el període de votació. També serà possible votar deixant un comentari a la plana Facebook de la LLMRC (aquesta última serà l’única opció possible per als visitants no registrats).

Si dos o més textos reben un nombre igual de vots, es procedirà a obrir una altra ronda, fins a un màxim de 3. En el supòsit que es produís un nou empat a l’última ronda, el guanyador es decidiria amb una tanda de “penaltuits”.

El resultat de les votacions és secret, i només es revelarà al final de cada ronda.

Recordeu que tothom és lliure de votar.

En concret, tots els participants de la mêlée queden obligats a votar en cada ronda en què participin, quedant exclosa la possibilitat de votar-se a si mateixos.

 

Es dispara aquí, doncs, el tret de sortida per a la primera ronda de votació: hi ha temps per emetre els judicis pertinents fins al proper diumenge 17 de gener a les 23:59h.

Som-hi, microrelataires! La Mêlée d’Any Nou 2016 queda inaugurada!

2 thoughts on “Mêlée d’Any Nou 2016 – La batussa

 1. …3 cops.
  Primera votació.
  Lectures i relectures.
  Les tres vegades la pell de gallina.
  Penalització interna 139 paraules.
  Pell de gallina.
  Corrent elèctric acompanyat dels ulls plorosos.
  Agraïment.
  Ment.
  Ja no tinc dubtes, indubtablement.
  He tingut una
  (Des)Esperança

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s