Mêlée d’Any Nou 2016 – Les seqüeles

 

El passat diumenge 17 de gener a les 23:59h es va acabar el termini de la primera ronda de votacions per decidir el guanyador de la Mêlée d’Any Nou de la Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC) 2016, esdeveniment que marcava l’obertura de la nova temporada competitiva. Gràcies a la seva alta participació, la batussa va convertir-se en la més multitudinària de tots els temps, i això es va traduir en hostilitats desfermades en totes direccions i un vot molt fragmentat.

Avui, en el moment d’avaluar les seqüeles de l’esdeveniment, el recompte de danys i baixes ens porta els resultats següents:

 

TÈSAR – 0 vots (MIA)

 

FLORAL – 0 vots (MIA)

 

M. SALONIUS – 0 vots (MIA)

 

OTGERINYU – 0 vots (MIA)

 

MAR DE NIT (Carme) – 0 vots (MIA)

 

DR WHO – 1 vot (KIA)

 

lletraguarit – 1 vot (KIA)

 

DEÒMISES – 1 vot (KIA)

 

UFO – 1 vot (KIA)

 

OLIMPÍADES – 1 vot (KIA)

 

JAVERT – 2 vots (KIA)

 

MICORELATAIRE – 2 vots (KIA)

 

FREE_WILL – 2 vots (KIA)

 

NYMERIO – 2 vots (KIA)

 

 

5 desapareguts i 9 caiguts en combat, que no han sucumbit sense donar abans molta guerra (descansin en pau els seus textos gloriosos).

I en una posició privilegiada, sense que calguin més rondes per dilucidar-ho, un únic supervivent i guanyador de la Mêlée d’Any Nou 2016:

5 Vots (Guanyador)

Àtoms i Lletres

 

Enhorabona a l’Àtoms i Lletres, que comença la nova temporada amb la mateixa empenta del curs anterior, i continua el seu reu regnat tirànic sobre la competició.

Gràcies a la resta de participants pels seus magnífics relats, que no ho han posat gens fàcil.

El nom de l’Àtoms i Lletres seguirà engrossint la seva llegenda personal a la Galeria dels Campions de la LLMRC, amb aquest tercer títol aconseguit. A més, com a premi per la seva victòria, el nostre guanyador rebrà l’obsequi d’una recopilació de relats de ciència-ficció escrita per autors catalans.

Vet aquí l’obra escollida:

 

 

“Aquest volum presenta la panoràmica històrica més completa de la literatura de ciència-ficció escrita en català, des del darrer quart del segle XIX fins al 2012. Preparada per A. Munné-Jordà, especialista en el gènere, aquesta antologia recull contes de Joan Sardà Lloret, Pompeu Gener, Joaquim M. de Nadal, Antoni Ribera, Pere Calders, Sebastià Estradé, Pere Verdaguer, Màrius Lleget, Lluís Busquets i Grabulosa, Manuel de Pedrolo, Roser Cardús, Esteve Freixa i Baqué, Avel·lí Artís-Gener, Joan Crexell, Víctor Mora, Josep Albanell i Montserrat Galícia.”

 

Antoni Munné-Jordà

A. Munné-Jordà (Barcelona, 1948) ha desplegat, des de fa més de trenta anys, una tasca considerable d’estudiós i divulgador de la ciència-ficció, com a articulista, compilador, prologuista, conferenciant, editor i autor. També ha estat present en les iniciatives d’articulació del gènere, com la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia.

 

Anuncis

One thought on “Mêlée d’Any Nou 2016 – Les seqüeles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s