Suspensió i represa de la LLMRC 2016

L’inici de la II Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC 2016) s’ha vist afectat per un nombre inusualment alt d’incompareixences, i des de l’organització ens hem vist obligats a actuar per tal que la competició no perdés ni qualitat ni interès. A conseqüència d’això s’han produït diversos esdeveniments que han afectat directament la competició en curs i l’han fet trontollar:
 

  • En el Grup A la participant Horitzó s’ha donat de baixa, per circumstàncies personals que li impedeixen seguir participant.

  • En el Grup C el participant Jordillo s’ha donat de baixa, per circumstàncies personals que li impedeixen seguir participant.

  • En el Grup D el participant Sangifetge ha estat expulsat.


 

Davant la situació presentada, que ha impactat de ple en gairebé la totalitat dels grups i n’ha desvirtuat la composició, s’han adoptat les resolucions següents:
 

  1. Suspendre la LLMRC 2016
  2. Recompondre els grups mitjançant nou sorteig
  3. Començar tot seguit una nova LLMRC 2016 amb 20 participants distribuïts en grups de 5

 

Segons aquest pla d’acció, la Jornada 2 ja no se celebrarà. La primera jornada de la LLMRC 2016 reiniciada serà el proper 6 de març. Els encontres disputats fins al moment rebran la consideració d’amistosos i tindran la seva repercussió corresponent en el Rànquing Històric de la LLMRC.

 

Aprofitem aquesta ocasió per renovar el nostre agraïment a tots els participants i seguidors implicats en el desenvolupament d’aquest projecte, i demanem disculpes per qualsevol molèstia ocasionada.

 

Anuncis

3 thoughts on “Suspensió i represa de la LLMRC 2016

  1. A l’espera de saber amb qui ens les haurem de veure ara… Quan vulguis David! Tornarà a ser sorteig amb “glamour” femení? Jejeje…

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s