Primavera LLMRC 2016 – Convocatòria de la Mêlée de Sant Jordi

 


 

Ara que tot just comencem a endinsar-nos en el llot de la temporada regular, i els canells ja són calents d’escriure les primeres microhistòries victorioses i vençudes, la II Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC), coincidint amb la festa literària per excel·lència de la nostra terra, fa una pausa i declara l’armistici entre totes les parts involucrades en la gran lluita microrelataire per l’hegemonia sobre el quadrilàter de la paraula.

La LLMRC 2016 s’uneix, doncs, a les celebracions pel nostre dia gros de la literatura, i per marcar aquesta fita tan significativa convoquem la Mêlée de Sant Jordi!!! Programada per disputar-se en format tots contra tots al llarg dels propers dies, tothom és convidat a participar-hi: inscrits a la temporada regular; membres passius de la Lliga; públic en general… éssers del submón lletraferit!

Per tal de prendre part a la batussa només caldrà tenir en compte tres premisses:

  • El tema dels microrelats serà “antiheroi”
  • Tots els microrelats participants hauran de comptar amb la participació (fonamental o circumstancial) d’una flor (en qualsevol estat, forma o definició).
  • El límit textual se situarà, com sempre, en 200 paraules.

Qualsevol narració que pugui inscriure’s, en la mesura d’allò raonable, dins d’aquests paràmetres serà vàlida per competir.

Més informació sobre normes i funcionament de les mêlées

 

La primavera a la LLMRC: floreixen de nou els erms de la paraula escrita, i els relats creixen i es multipliquen per configurar un paratge literari frondós i formós…

 

Amb l’arribada serena i bucòlica de la primavera, la LLMRC ralenteix la seva maquinària frenètica per contemplar l’esclat de la Natura en parcs, jardins, paratges rurals i balconades, mentre els seus escriptors s’atonyinen a cop de frase i s’arrenquen les pàgines mutuament. Aquells que decidiu participar teniu des d’ara mateix fins al proper dia 22 d’abril a les 23:59h per fer arribar els vostres textos a la bústia de la Lliga (lligamicrorelataire@gmail.com). L’endemà es publicaran tots els microrelats rebuts i s’iniciarà la primera ronda de votacions.

El guanyador de la mêlée afegirà aquest títol al seu palmarès particular, i tindrà l’honor de veure inscrit el seu nom a la Galeria dels Campions de la LLMRC. A més d’això rebrà un obsequi en forma de llibre.

Endavant, gladiadors de la paraula escrita! Força a tots en aquest nou desafiament! La glòria i les misèries de la lluita microrelataire us reclamen de nou!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s