Actualització normativa: la Mêlée de Repesca

 

 

El passat dia 6 de juny va engegar a rodar la segona volta de la fase de grups de la II Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC 2016), situant-nos de ple a la recta decisiva en la cursa cap als play-offs. A aquestes alçades de la competició, i després d’una primera volta cruenta de gran desgast per a tots els participants, és possible que les posicions classificatòries (1 i 2) apareguin, a ulls d’alguns microrelataires, costa amunt i més cares que mai.

En aquest sentit, des de l’organització volem recordar i fer explícit que, segons una última modificació normativa portada a terme alguns mesos enrere, les terceres places dels 4 grups en lídia “podrien” adquirir valor classificatori, en cas de donar-se una condició particular:

 

  • Que un (o més d’un) dels X-Criptors prenent part a les lliguetes finalitzessin la seva participació en posició classificatòria

 

Com que les normes estableixen que els X-Criptors no poden progressar a la segona fase, en el supòsit que un X-Criptor (o els dos) acabessin la seva participació a la fase de grups en posicions classificatòries, les places aconseguides per aquests quedarien bloquejades a l’espera de la celebració d’una Mêlée de Repesca entre tots els tercers de grup. El guanyador d’aquesta Mêlée (o guanyadors, en funció de les places en joc) progressaria cap a la fase eliminatòria.

En vista de l’estat actual de les taules classificatòries és més que probable que aquesta situació s’acabi donant, i és per això que volem encoratjar-vos a lluitar amb ungles i dents per la tercera plaça del vostre grup.

No desespereu, microrelataires, si la primera o la segona plaça se us escapen… La tercera posició pot ser la vostra porta cap a la lluita final entre els més grans!

 

Podeu consultar la destinació i possibilitats de les diverses posicions classificatòries en els enllaços següents:

GRUP A; GRUP B; GRUP C; GRUP D
 

Anuncis

One thought on “Actualització normativa: la Mêlée de Repesca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s