Mêlée de Calor 2016 – Les seqüeles

 

El passat divendres 22 de juliol a les 23:59h es va acabar el termini de la primera ronda de votacions per decidir el guanyador de la Mêlée de Calor de la Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC) 2016, esdeveniment que marcava l’ascens incontrolat de les temperatures als nostres termòmetres, i volia retre homenatge als agosarats que segueixen escrivint malgrat les temptacions de la platja i els cossos al sol. A causa de la seva alta qualitat, i del fet que les restriccions de votació vigents fins al moment no haurien fet justícia al mèrit dels textos, la batussa va experimentar canvis procedimentals, que van traduir-se en la modificació de la normativa per acollir una obertura de la possibilitat de vot.

Avui, en el moment d’avaluar les seqüeles de l’esdeveniment, el recompte de danys i baixes ens porta els resultats següents:

 

BIL KRAMET – 0 vots (MIA)

 

OTGERINYU – 0 vots (MIA)

 

 

 

ÀTOMS i LLETRES – 1 vot (KIA)

 

CUL-DE-SAC – 1 vot (KIA)

 

UFO – 1 vot (KIA)

 

 

 

A. H. BLACKSMITH – 2 vots (KIA)

 

 

 

QUIN VALIENTE – 3 vots (KIA)
 

 

 

lletraguarit – 4 vots (KIA)

 

 

 

2 desapareguts i 6 caiguts en combat, que no han sucumbit sense donar abans molta guerra (descansin en pau els seus textos gloriosos).

I en una posició privilegiada, sense que calguin més rondes per dilucidar-ho, un únic supervivent i guanyador de la Mêlée de Calor 2016:

5 Vots (Guanyador)

Javert

 

Enhorabona a en Javert, que veu així premiada la gran temporada que està duent a terme en la seva primera participació a la LLMRC .

Gràcies a la resta de participants pels seus magnífics relats, que no ho han posat gens fàcil.

El nom d’en Javert passarà a engrossir la Galeria dels Campions de la LLMRC, amb aquest primer títol aconseguit. A més, com a premi per la seva victòria, el nostre guanyador rebrà l’obsequi d’un llibre de contes, escrit per una autora andorrana.

Vet aquí l’obra escollida:

 

 

“La senyoreta Keaton i altres bèsties està format per cinc contes interconnectats. Cada conte explica la vida (i mort) d’una criatura (nen o nena) peculiar, diferent: la senyoreta Clock és una mena de Benjamin Button a la inversa, la vida en un any: neix, creix, s’enamora, viu les quatre estacions i mor. La Caterina, nascuda en estranyes circumstàncies, és una nena que es converteix en balena. En Roc Mortson és un nen amb ungla de garrí, que el seu pare abandonarà a la seva sort. El fill de l’enterramorts és un misteri per a tothom: sembla que ha sortit de sota la terra. I la senyora Petarol ha trobat un nen de gel a la seva cuina. Com hi ha anat a parar, allà? Què els passa, a totes aquestes criatures? Quines són les seves històries? Els seus destins? Les seves vides? Els seus tràgics, alegres o misteriosos finals?

 

Maria Teresa Colom Pich

Teresa Colom (La Seu d’Urgell, 1973). Poeta i escriptora andorrana. Llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat Pompeu Fabra. Ha publicat els poemaris Com mesos de Juny (Ed. del Diari d’Andorra, 2001), guardonat amb el Premi Miquel Martí i Pol del Govern d’Andorra; La temperatura d’uns llavis (Ed. del Diari d’Andorra, 2002), Elegies del final conegut (Abadia Editors, 2005), On tot és vidre (Pagès, 2009) reconegut amb el Talent FNAC 2009 i La meva mare es preguntava per la mort (Pagès, 2012). El 2010 estrenava 32 vidres, muntatge poeticoteatral.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s