Mêlée de Repesca – Les seqüeles (3)

 

Ahir dimecres dia 14 de setembre a les 23:59h es va acabar el termini de votacions de la mort sobtada que havia de decidir el guanyador de la Mêlée de Repesca de la II Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC 2016), posada en marxa a conseqüència de la revocació del resultat ordinari de la Repesca. El duel reeditat i llampec entre els finalistes Deòmises i Xinxan the Cat s’ha resolt en un enfrontament exprés de nanorelats al voltant del tema de la redempció.

Avui, doncs, un cop finalitzada la votació (que, aquest cop sí que sí, ha estat definitiva), el recompte de danys i baixes ens porta el resultat següent:

 

XINXAN THE CAT 4 – 0 DEÒMISES

 

 

Cliqueu aquí per llegir els nanorelats contendents…

 

4 vots contra 0 vots per part del seu rival, atorguen i retornen la victòria absoluta de la Mêlée de Repesca a en XINXAN THE CAT.

Enhorabona al guanyador, pel seu nanorelat supervivent i persistent.

Gràcies al finalista Deòmises, que ha fet honor a l’esperit de la competició batallant fins a l’últim segon amb tots els mitjans al seu abast.

El nom i l’emblema d’en Xinxan the Cat passaran a ocupar, ara sí de manera irreversible, la darrera plaça que quedava a la graella dels 1/4 de Final, on s’enfrontarà amb el guanyador del Grup D, l’Illa Sud.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s