Final de la Fase de Grups i inici dels Play-offs 2016

 

Un cop celebrada la Mêlée de Repesca, i esclarit el seu resultat definitiu, la II Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC 2016) ha tancat la seva primera part, la més exhaustiva i extensa, amb 8 escriptors superant la Fase de Grups i classificant-se per a la ronda definitiva d’enfrontaments eliminatoris.

Després de més de 6 mesos i 160 microrelats, la competició encara ara la seva recta final, la més emocionant i gratificant, farcida de recompenses i honors per als victoriosos.

Aquests són els 8 gladiadors de la paraula que prendran part en la nova fase d’hostilitats que s’encetarà a partir del proper 2 d’octubre:

Enhorabona al Senyor Cordills, en Javert, en Free_will i lletraguarit, que han aconseguit prevaldre i superar el gran escull de les lliguetes en la seva primera participació a la competició.

Una felicitació molt especial a l’Àtoms i Lletres, en Xinxan the Cat, en Cul-de-sac i l’Illa Sud, que repeteixen els èxits de la temporada passada i es confirmen com a veritables monstres de la confrontació microrelataire, veterans avesats i supervivents aguerrits de l’escaramussa literària.

 

Més enllà de les eliminatòries dels play-offs, però, la segona part de la LLMRC es caracteritza per la celebració de les Mêlées de Consolació, a través de les quals els escriptors eliminats durant la Fase de Grups podran resquitar-se de la seva dissort i reafirmar les virtuts de la seva escriptura. Així mateix, resten convidats a sumar-s’hi escriptors comodí i escriptors incògnita, que al llarg de la primera fase, i a causa de les condicions imposades per la seva participació circumstancial, es trobaven exclosos de la possibilitat de progressar envers la segona fase. Menció especial, en aquest sentit, mereix la tasca excel·lent duta a terme pels escriptors incògnites que van conduir l’X-Criptor_B cap a una victòria folgada dins del Grup C.

Aquests són els 19 escriptors convidats a participar a les mêlées que s’iniciaran a partir del proper 2 d’octubre:

Enhorabona a tots per la batalla presentada i que se seguirà presentant.

 

Com la temporada passada, les Mêlées de Consolació s’organitzaran al voltant de quatre grans àmbits temàtics o subgèneres literaris:

  1. Romàntic / Eròtic

  2. Ciència-ficció / Fantasia / Terror

  3. Intriga / Negre / Policíac

  4. Històric / Ucrònic / Distòpic / Utòpic

 

Endavant, microrelataires! El camí cap a la glòria de les lletres reclama un darrer esforç!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s