II Mêlée de Consolació (LLMRC 2016) – Les seqüeles (2)

 

Ahir dilluns dia 24 d’octubre a les 23:59h es va acabar el termini de la segona ronda de votacions per decidir la guanyadora de la II Mêlée de Consolació de la II Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC 2016). El duel final cara a cara entre Mar de Nit i A. H. Blacksmith es va conduir amb la mateixa intensitat competitiva que va portar ambdues escriptores a sobreviure durant la primera ronda, i, en conseqüència, va traduir-se en un marcador molt ajustat.

Avui, doncs, un cop revisades les noves valoracions del públic i l’afició, el recompte de danys i baixes ens porta els resultats següents:

 

Mar de Nit – 2 vots (+3)

 


 

A. H. Blacksmith – 2 vots (+3)

 

2 vots més per cadascuna de les aspirants, sumats als 3 ja aconseguits en primera ronda, mantenen la situació d’empat i perllonguen una igualada que ara caldrà desfer mitjançant el sistema de mort sobtada.

D’acord amb el mètode de resolució escollit, cadascuna de les dues implicades escriurà un penaltuit (nanorelat d’un màxim de 140 caràcters)  al voltant del tema PARANOIA.

Les dues supervivents disposaran de temps fins al proper dijous dia 27 d’octubre a les 23:59h, moment en què la II Mêlée de Consolació 2016, aquesta vegada de manera definitiva, quedarà vista per a sentència.

Bona fortuna a totes dues.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s