III Mêlée de Consolació (LLMRC 2016) – Les seqüeles (1)

 

Ahir divendres dia 28 d’octubre a les 23:59h es va acabar el termini de la primera ronda de votacions per decidir el guanyador de la III Mêlée de Consolació de la II Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC 2016). La batussa va ser molt igualada, i com a resultat el vot va quedar molt repartit.

Avui, en el moment d’avaluar les seqüeles de l’esdeveniment, el recompte de danys i baixes ens porta els resultats següents:

 

TÈSAR – 1 vot (KIA)

 

UFO – 2 vots (KIA)

 

 

XINXAN THE CAT – 3 vots (Supervivent)

 

JAVERT – 3 vots  (Supervivent)

 

 

2 caiguts en combat (descansin en pau els seus textos gloriosos), que es despengen irremeiablement de la cursa per la victòria.

I 2 supervivents, que ara hauran d’enfrontar-se cara a cara en una nova ronda que serveixi per esclarir el vencedor final.

Recordem aquí els seus textos:

 

 

  • Tots aquells membres de la Lliga que no hagin votat durant la primera ronda ara tenen una nova possibilitat per decidir la sort dels dos darrers contendents que resten dempeus sobre el ring.
  • Els membres de la Lliga que, ja en primera ronda, haguessin votat per tots dos supervivents, ara podran decantar el seu favor cap a un dels dos aspirants en lídia.
  • D’altre banda, aquells que ja van votar, però solament ho van fer per un dels dos supervivents, no cal que reiterin el seu vot.
  • Lògicament, no cal que els implicats tornin a votar (a excepció que vulguin declarar-se fans del text rival).

A aquells que concerneixi, hi ha temps fins dimarts dia 1 de novembre a les 23:59h per efectuar les votacions. Podeu deixar els vostres vots en aquest mateix post.

Endavant microrelataires! S’inicia la segona ronda de votacions de la III Mêlée de Consolació 2016!!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s