II Mêlée de Consolació (LLMRC 2016) – Les seqüeles (4)

 

Ahir diumenge dia 6 de novembre a les 23:59h es va acabar el termini de votacions de la segona mort sobtada que havia de decidir la guanyadora de la II Mêlée de Consolació de la II Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC 2016). El cara a cara (aquesta vegada sí, definitiu) entre Mar de Nit i A. H. Blacksmith havia de decidir-se a través de sengles penaltuits, escrits al voltant del tema ESTRAMBÒTIC.

Avui, un cop revisades les valoracions del públic, el recompte de danys i baixes ens porta els resultats següents:

 

A. H. Blacksmith – 5 vots

 

Mar de Nit – 1 vot

 

5 vots, contra només 1 vot per al penaltuit de la seva contrincant, atorguen la victòria absoluta de la II Mêlée de Consolació 2016 a l’A. H. BLACKSMITH.

Enhorabona a la guanyadora, pel seu relat-homenatge a l’obra d’en Philip K. Dick, i també pels seus penaltuits victoriosos.

Gràcies a la resta de participants pels seus magnífics relats, que no ho han posat gens fàcil.

El nom d’A. H. Blacksmith passarà a partir d’aquest instant a engrossir la Galeria dels Campions de la LLMRC amb aquest primer títol aconseguit. A més, com a premi per la seva victòria, la nostra guanyadora rebrà l’obsequi d’un recull de relats de ciència-ficció escrits per diversos autors catalans:

Vet aquí l’obra escollida:

 

david-castejon-ecofuturista

 

“T’imagines un futur en què la vegetació estigui tancada en una mena de zoo anomenat Parc Climàtic? En què l’obsessió per la sostenibilitat i el reciclatge hagi arribat a cotes totalitàries? En què les màquines siguin les úniques capacitades per arreglar altres màquines o només es pugui sobreviure enterrant els cadàvers a dins del nostre propi estómac? Aquestes són algunes de les possibilitats plantejades pels deu relats que formen aquest volum extraordinari. Un llibre amb vocació visionària, únic en la seva espècie, que neix com a fruit de la col·laboració entre les Males Herbes i el Cryptshow Festival.”

 

Diversos autors:

Núria Abril, Max Besora, Roser Cabré-Verdiell, David Castejón, Ruy D’Aleixo, Ferran Garcia, Enric Herce, Antoni Munné-Jordà, Carles Ribas, Carme Torras

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s