IV Mêlée de Consolació (LLMRC 2016) – Les seqüeles

 

Ahir dissabte dia 12 de novembre a les 23:59h es va acabar el termini de la primera ronda de votacions per decidir el guanyador de la IV Mêlée de Consolació de la II Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC 2016). La batussa va destacar-se com la més multitudinària de les mêlées consoladores, i també una de les més ràpides en resoldre’s.

Avui, en el moment d’avaluar les seqüeles de l’esdeveniment, el recompte de danys i baixes ens porta els resultats següents:

 

 FREE_WILL – 0 vots (0-1) (MIA)

 

 MAR DE NIT – 0 vots (MIA)

 

 UFO – 1 vot (KIA)

 

 XINXAN THE CAT – 2 vots (KIA)

 

 JAVERT – 2 vots (KIA)

 

 QUIN VALIENTE – 2 vots (3-1) (KIA)

 

 

2 desapareguts i 4 caiguts en combat (descansin en pau els seus textos gloriosos).

I en una posició privilegiada, sense que calguin més rondes per dilucidar-ho, una única supervivent i guanyadora de la IV Mêlée de Consolació LLMRC 2016 – Gènere Històric/Ucrònic/Distòpic/Utòpic:

5 Vots (Guanyadora)

A. H. Blacksmith

 

Enhorabona a l’A. H. Blacksmith, per la seva proposició distòpica que ens resulta tan propera.

Gràcies a la resta de participants pels seus magnífics relats, que no ho han posat gens fàcil.

El nom de l’A . H. Blacksmith passarà a partir d’aquest instant a engrossir la Galeria dels Campions de la LLMRC, així com també el seu sarró personal, amb aquest segon títol aconseguit. A més, com a premi per la seva victòria, la nostra guanyadora rebrà l’obsequi d’una novel·la ucrònica escrita per un autor català:

Vet aquí l’obra escollida:

 

 

“Com seria el món ara si a l’època dels romans s’hagués generalitzat ja l’ús de les màquines de vapor? On hauria arribat la tècnica després d’allò? En aquesta ucronia (és a dir una història alternativa que parteix de fets que haurien pogut succeir), en Marcus, un noi de províncies, ha d’anar a Barcinomagna a buscar proves per alliberar el seu pare, empresonat injustament. Però el seu viatge es complicarà molt més del que mai hauria pogut sospitar, i coneixerà una antiga disciplina oriental, la vida als carrers i un complot de grans proporcions.”

 

J. Valor Montero:

Aficionat a explicar històries des que va arribar al planeta. Ha obtingut premis com l’UPC, l’Escriptura Ràpida, o l’Inspiraciència-CSIC. Té un relat a l’antologia Visiones 2012, i una novel·la a punt de ser publicada per les editorials Penguin-Random House i Cruïlla.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s