Votacions de la Mêlée de Cloenda – LLMRC 2016

 

El passat dia 13 de gener de 2017, al Jamming Lounge de Barcelona i dins del marc d’un dels esdeveniments dels amics de “Me suenan tus letras”, la II Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC 2016) va celebrar la seva cerimònia d’entrega de premis i acte de cloenda solemne. Un dels moments culminants de la vetllada va ser la disputa d’una mêlée d’escriptura espontània, en què els nostres valerosos escriptors van ser desafiats a escriure un text d’acord amb les premises següents:

  • 5 minuts de temps
  • Frase inicial d’inclusió obligatòria:

“M’empassaré el meu propi vòmit…”

  • 3 paraules sorpresa, cantades en els minuts 2, 3 i 4:

“predicar”, “gigoló”, “atòmic”

 

Com es pot apreciar a la imatge de sobre, un cop desfermat el tret de sortida, els nostres participants van abraonar-se damunt del paper com feres salvatge famèliques de lletres. Finalitzat el temps permès per al trànsit creatiu, i en un acte de crueltat màxima, el nostre mestre de cerimònies va fer l’anunci que la votació es posposaria sine die i es traslladaria a l’entorn nadiu de la competició: la xarxa.

Avui aquell dia per fi ha arribat, i els textos rebran el judici que es mereixen.  Podeu llegir-los i valorar-los a continuació:

 

 

Un cop avaluats els textos, la votació per tal d’esclarir el guanyador de la batussa es decidirà en 3 rondes subsegüents, en cas de ser necessari. Cada comentarista podrà emetre un màxim de 4 vots. En cadascuna de les rondes caldrà deixar el/s vot/s en un comentari sota el text més agradós o convincent, el qual romandrà ocult fins que hagi finalitzat el període de votació.

Si dos o més textos reben un nombre igual de vots, es procedirà a obrir una altra ronda, fins a un màxim de 3. En el supòsit que es produís un nou empat a l’última ronda, el guanyador es decidiria amb una tanda de “penaltuits”.

El resultat de les votacions és secret, i només es revelarà al final de cada ronda.

Recordeu que tots els membres de la LLMRC sou lliures de votar.

Tots els participants de la mêlée queden obligats a votar en cada ronda en què participin, quedant exclosa la possibilitat de votar-se a si mateixos.

Comença, doncs, la primera ronda de votació: hi ha temps per emetre els judicis pertinents fins al proper divendres 27 de gener a les 23:59h.

La Mêlée de Cloenda de la LLMRC 2016 queda inaugurada!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s