Primavera LLMRC 2017 – Convocatòria de la Mêlée de Sant Jordi

 

 

Ara fa ja uns 3 mesos, com a colofó d’una temporada 2016 llarga i extenuant, la Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC) celebrava la seva entrega de premis amb una mêlée de cloenda, i tot seguit es declarava suspesa fins a nou avís a causa d’un procés de redefinició i reformes. Per primera vegada, i després de dues edicions consecutives carregades d’èxits, la LLMRC es contreia i reduïa a la seva mínima expressió, limitada tan sols a la confrontació literària puntual i/o ocasional.

Avui, aprofitant la proximitat de la festa literària per excel·lència de la nostra terra, la LLMRC fa un retorn des dels abismes de l’oblit, i crida a la batalla totes les forces latents de la gran lluita microrelataire, perquè tornin a disputar-se l’hegemonia de les lletres sobre el quadrilàter de la paraula.

A la LLMRC no volíem faltar a les celebracions pel nostre dia gros de la literatura, i per marcar aquesta fita tan significativa convoquem la Mêlée de Sant Jordi!!! Programada per disputar-se en format tots contra tots al llarg dels propers dies, tothom és convidat a participar-hi: membres de la Lliga nostàlgics del combat literari cos a cos; públic en general… éssers diversos del submón lletraferit!

Per tal de prendre part a la batussa només caldrà tenir en compte tres premisses:

 • El tema dels microrelats serà “MONSTRE”
 • Tots els microrelats participants hauran de comptar amb la participació (fonamental o circumstancial) d’una multitud (en qualsevol estat, forma o definició de la paraula) dins de la seva trama.
 • El límit textual se situarà en 200 paraules.

Qualsevol narració que pugui inscriure’s, en la mesura d’allò raonable, dins d’aquests paràmetres serà vàlida per competir.

Més informació sobre normes i funcionament de les mêlées

 

 

Aquells que decidiu participar teniu des d’ara mateix fins al proper dia 23 d’abril del 2017 a les 23:59h per fer arribar els vostres textos a la bústia de la Lliga (lligamicrorelataire@gmail.com). L’endemà es publicaran tots els microrelats rebuts i s’iniciarà la primera ronda de votacions.

El guanyador de la mêlée afegirà aquest títol al seu palmarès particular, i tindrà l’honor de veure inscrit el seu nom a la Galeria dels Campions de la LLMRC. A més d’això rebrà un obsequi en forma de llibre.

Endavant, gladiadors de la paraula escrita! Força a tots en aquest nou desafiament! La glòria i les misèries de la lluita microrelataire us reclamen de nou!

 

3 thoughts on “Primavera LLMRC 2017 – Convocatòria de la Mêlée de Sant Jordi

 1. David
  Lamento no haver pogut enviar el meu relat perquè en el darrer moment no vaig tindre temps de revisar-lo.Tanmateix , l’enviare fora de competició.

  M'agrada

 2. De ben segur, De tota manera, atenent la qualitat dels relats presentats, en aquesta Mêlée, la Lliga segueix en el envejable nivell a què ens té acostumats.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s