Arrenca la LLMRC 2018 – Participants i distribució

 

Finalment, ha arribat el moment! Torna l’espectacle de l’escriptura mínima a l’arena de les lletres!

Un cop finalitzada la campanya de captació de noves inscripcions per a la III Lliga de MicroRelataires Catalans – LLMRC 2018, amb data límit 31 de gener de 2018, avui ens complau anunciar quins seran els escriptors i escriptores que participaran en aquesta temporada que és a punt de començar. Igualment, explicarem quin serà el format competitiu que seguirà aquesta tercera edició de la Lliga.

A continuació us presentem els gladiadors LLMRC que combatran enguany sobre el ring de la paraula:

 

PARTICIPANTS DE LA LLIGA REGULAR – VETERANS

12 escriptors i escriptores vells coneguts de l’afició, amb l’experiència d’una o fins i tot dues temporades damunt les espatlles i molts triomfs acumulats.

 

PARTICIPANTS DE LA LLIGA REGULAR – NOUVINGUTS

7 noves incorporacions arribades des de punts diversos de la geografia catalana i també valenciana, amb la intenció de fer-se un lloc i construir-se una reputació entre els habituals de la Lliga.

 

PARTICIPANTS OCASIONALS

5 escriptors i escriptores de solvència i trajectòria prou reconegudes dins de la competició, que compartiran la figura competitiva multipersonal dels X-Criptors, i també s’encarregaran de substituir els escriptors de la Lliga Regular quan aquests així ho necessitin.

 

D’acord amb allò establert a les directrius de funcionament de la competició, la LLMRC 2018 es composarà de les següents fases progressives. Podeu adquirir-ne una visió més àmplia consultant el calendari de la temporada:

 

  • PRE-QUALIFICACIÓ

A disputar-se entre els participants que inicialment no puguin accedir de manera directa a la Fase de Grups, per limitació de places disponibles.

  • FASE DE GRUPS

Dividida en 4 grups de 4 participants cadascun i 6 jornades d’enfrontaments tots contra tots (14 escriptors regulars + 2 X-Criptors).

  • FASE ELIMINATÒRIA

A disputar-se entre els dos primers classificats de cada grup, al final de les 6 jornades programades dins la Fase de Grups.

 

Com heu pogut comprovar més amunt, aquest any el nombre total de participants inscrits en la modalitat de participació regular ha estat de 19 en total, cosa que implica que no tots puguin encabir-se directament a la Fase de Grups (14 places disponibles) i calgui disputar una ronda de Pre-Qualificació entre tots els nouvinguts, als quals s’afegiran els escriptors veterans classificats més avall en el Rànquing Històric de la LLMRC.

Segons aquest principi, els escriptors classificats de manera directa per a la Fase de Grups són els següents:

 

ILLA SUD (2)

CUL-DE-SAC (3)

lletraguarit (4)

DEÒMISES (5)

XINXAN THE CAT (6)

JAVERT (7)

RIZO_WILL (ex Free_will) (15)

GUERAU X. CASOL (24)

URANI (25)

 

A aquests, s’hi sumaran 5 escriptors més, que sortiran d’una ronda d’enfrontaments dobles a disputar entre els 10 escriptors i escriptores següents:

 

OTGERINYU (31)

DR WHO (35)

QUIN VALIENTE (36)

TXISKY (*)

TINIANA (*)

ÒLIBA (*)

NOLWENN (*)

KUAESTOR (*)

INSPECTOR SNAKE (*)

BUFONA (*)

 

Tots els escriptors que no superin la Pre-Qualificació, malgrat no poder progressar envers la Fase de Grups, seran convidats a continuar la seva participació a la Lliga afegint-se al cos ja existent d’escriptors ocasionals, entre d’altres modalitats disponibles.

Esmoleu els bolígrafs! Traieu la pols al teclat!

El proper dia 7 de febrer celebrarem el sorteig de la ronda de Pre-Qualificació, en directe al Twitter @llmrccat

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s