Mêlée de Sant Joan 2018 – Les seqüeles (2)

 

Ahir dimecres dia 4 de juliol a les 23:59h es va acabar el termini de la segona ronda de votacions per decidir el guanyador de la Mêlée de Sant Joan de la III Lliga de MicroRelataires Catalans – LLMRC 2018. El duel final cara a cara entre en Rizo_will i l’Òliba va confirmar-se com un combat cos a cos i centímetre a centímetre, en una lluita aferrissada per la supremacia literària que s’ha acabat decidint només pel marge més fi.

Avui, doncs, un cop finalitzada una segona votació que (aquest cop sí) ha estat definitiva, el recompte de danys i baixes ens porta el resultat següent:

 

4 + 4 Vots (Guanyador)

Rizo_will

 

4 + 2 Vots (Finalista)

Òliba

 

4 vots, sumats als 4 aconseguits en primera ronda, contra només 2 vots addicionals per part de la seva rival, atorguen la victòria absoluta de la Mêlée de Sant Joan 2018 a en RIZO_WILL.

Enhorabona al guanyador, pel seu relat victoriós.

Gràcies a la resta de participants per les seves magnífiques narracions, que no ho han posat gens fàcil.

El nom d’en Rizo_will passarà a engrossir la Galeria dels Campions de la LLMRC, amb aquest primer títol aconseguit. A més, com a premi per la seva victòria, el nostre guanyador rebrà un obsequi a l’alçada en forma de llibre.

Vet aquí l’obra escollida:
 


 

“Joan Orpí (Piera, 1593-Nova Barcelona, 1645) és un dels personatges més desconeguts de la nostra història. En aquest llibre torrencial se’ns narra l’odissea que el va portar primer a Barcelona, més tard a Sevilla i finalment a Amèrica, on viuria tota mena de situacions rocambolesques. Utilitzant els fets històrics com a matèria bruta, i amb aparicions estel·lars de personatges com Miguel de Cervantes o el bandoler Serrallonga entre altres, Besora dialoga amb la tradició satírica d’obres com Gargantua i Pantagruel, Els viatges de Gulliver o el mateix Don Quijote, per pintar un fresc sobre la Catalunya del segle XVII i l’imperi espanyol del segle d’or, creant una novel·la d’aventures fresca, afilada i exuberant.”

 

Max Besora

Max Besora ha publicat el llibre de poemes L’espectre Electromagnètic (Pagès editors, 2008), i les novel·les Vulcano (Labreu edicions, 2011), i La Tècnica Meravellosa (MalesHerbes, 2014). Ha participat en les antologies Els caus secrets: antologia d’escriptors dels Països Catalans posteriors al 1972 (Moll, Mallorca, 2013) i Punts de Fuga: 26 contes sobre viatges en el temps (MalesHerbes, 2015). També ha publicat diversos relats a la revista Les MalesHerbes: històries de terror i fantàstic (MalesHerbes). En qualitat d’acadèmic en formació ha publicat articles a la revista East-West Cultural Passage: Research Center for Cross-Cultural Studies, (Lucian Blaga University, Sibiu, 2014) i a l’American, British and Canadian Studies, the Journal of the Academic Anglophone Society of Romania (2016), a més d’impartir conferències a la UNC Asheville Faculty (EUA), Lucian Blaga University (Romania), University of Gdánsk (Polònia) i Kyiv National Linguistic University (Ucraïna) entorn les “novel·les acadèmiques”.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s