Mêlée de Repesca 2018 – La batussa

 

repesca
 

El passat dia 24 de juny, amb la publicació dels resultats de la Jornada 6 dels grups A, B, C i D, concloïa la fase de grups de la III Lliga de MicroRelataires Catalans – LLMRC 2018, després de 3 mesos de combats literaris continuats, i deixava 7 classificats de manera directa per als 1/4 de Final. No obstant això, el segon lloc aconseguit per l’X-Criptor_A (figura inelegible per progressar vers la fase eliminatòria) al Grup B obria la necessitat de disputar una Repesca, que esclarís l’últim dels participants a la ronda decisiva.

Per tal de garantir la màxima igualtat de possibilitats entre tots els integrants dels grups competitius, la Repesca es va dissenyar per disputar-se en format de mêlée, entre tots els tercers de grup.

Segons les normes vigents de la competició, i d’acord als antecedents tot just exposats, aquests seran els escriptors que prendran part a la batussa:

 

  • Deòmises (3er classificat del Grup A)

Deòmises

  • Cul-de-sac (3er classificat del Grup B)

Cul-de-sac

  • Kuaestor (3er classificat del Grup D)

Kuaestor

 

Dalt del quadrilàter de la LLMRC, tot seguit aquests tres valents es batran en una batalla campal-literària decisiva.

Endavant! Podeu llegir els textos dels nostres aspirants clicant en els enllaços següents:

 

 

Un cop avaluats els textos, la votació per tal d’esclarir el guanyador de la batussa es decidirà en 2 rondes subsegüents, en cas de ser necessari. En cadascuna de les rondes caldrà deixar els vots en un comentari sota el textos seleccionats, els quals romandran ocults fins que hagi finalitzat el període de votació.

Durant la primera ronda es podran emetre fins a un total de 2 vots (a la segona ronda tan sols 1).

Si dos o més textos reben un nombre igual de vots, es procedirà a obrir una altra ronda, fins a un màxim de 2. En el supòsit que es produís un nou empat a la segona ronda, el guanyador es decidiria amb una tanda de “penaltuits”.

El resultat de les votacions és secret, i només es revelarà al final de cada ronda.

Recordeu que tothom és lliure de votar.

En concret, tots els participants de la mêlée queden obligats a votar durant la primera ronda, quedant exclosa la possibilitat de votar-se a si mateixos.

 

Es dispara aquí, doncs, el tret de sortida per a la primera ronda de votació: hi ha temps per emetre els judicis pertinents fins al proper divendres 13 de juliol a les 23:59h.

Som-hi, microrelataires! Les canyes de la Mêlée de Repesca ja s’endinsen a l’aigua!

 

Deixa un comentari