Mêlée de Repesca 2018 – Les seqüeles (1)

 

El passat divendres dia 13 de juliol a les 23:59h es va acabar el termini de la primera ronda de votacions per decidir el guanyador de la Mêlée de Repesca de la III Lliga de MicroRelataires Catalans – LLMRC 2018. La batussa va ser cruenta i va suposar el vessament d’una quantitat d’esperances en forma de lletres.

Avui, en el moment d’avaluar les seqüeles de l’esdeveniment, el recompte de danys i baixes ens porta els resultats següents:

 

KUAESTOR – 2 vots (KIA)

 

 

DEÒMISES – 5 vots (Supervivent)

 

CUL-DE-SAC – 5 vots  (Supervivent)

 

 

1 caigut en combat (descansi en pau el seu text gloriós), que es despenja irremeiablement de la cursa per assolir els 1/4 de Final.

I 2 supervivents, que ara hauran d’enfrontar-se cara a cara en una nova ronda que serveixi per esclarir el vencedor final.

Recordem aquí els seus textos:

 

 

  • Tots aquells membres de la Lliga que no hagin votat durant la primera ronda ara tenen una nova possibilitat per decidir la sort dels dos darrers contendents que resten dempeus sobre el ring.
  • Els membres de la Lliga que, ja en primera ronda, haguessin votat per tots dos supervivents, ara podran decantar el seu favor cap a un dels dos aspirants en lídia.
  • D’altre banda, aquells que ja van votar, però solament ho van fer per un dels dos supervivents, no cal que reiterin el seu vot.
  • Lògicament, no cal que els implicats tornin a votar (a excepció que vulguin declarar-se fans del text rival).

A aquells que concerneixi, hi ha temps fins dimecres dia 18 de juliol a les 23:59h per efectuar les votacions. Podeu deixar els vostres vots en aquest mateix post.

Endavant microrelataires! S’inicia la segona ronda de votacions de la Mêlée de Repesca 2018!!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s