II Mêlée de Consolació (LLMRC 2018) – Les seqüeles

 

El passat divendres dia 24 d’agost a les 23:59h es va acabar el termini de la primera ronda de votacions per decidir el guanyador de la II Mêlée de Consolació de la III Lliga de MicroRelataires Catalans – LLMRC 2018. La batussa es va presentar en tot moment molt igualada, i la lluita per la victòria va haver-se de dilucidar en un espai molt reduït.

Avui, en el moment d’avaluar les seqüeles de l’esdeveniment, el recompte de danys i baixes ens porta els resultats següents:

 

 TXISKY – 1 vot (KIA)

 

 CUL-DE-SAC – 1 vot (KIA)

 

 

 QUIN VALIENTE – 2 vots (KIA)

 

 KUAESTOR – 2 vots (KIA)

 

 

4 caiguts en combat (descansin en pau els seus textos gloriosos).

I en una posició privilegiada, sense que calguin més rondes per dilucidar-ho, un únic supervivent i guanyador de la II Mêlée de Consolació LLMRC 2018 – Gènere Ciència-Ficció/Fantasia/Terror:

3 Vots (Guanyador)

Otgerinyu

 

Enhorabona a l’Otgerinyu, per l’agudesa guanyadora de la seva crítica religiosa.

Gràcies a la resta de participants pels seus magnífics relats, que no ho han posat gens fàcil.

El nom de l’Otgerinyu passarà a partir d’aquest instant a engrossir la Galeria dels Campions de la LLMRC, amb aquest primer títol aconseguit. A més, com a premi per la seva victòria, el nostre guanyador rebrà l’obsequi d’un novel·la de ciència-ficció/terror en català escrita per un escriptor català:

Vet aquí l’obra escollida:

 

 

“El Víctor Negro és un treballador social que coordina l’atenció a gent gran sense gaires recursos. Fa uns mesos que l’ha deixat la nòvia, i encara no ho ha acabat de pair. Aquest mes d’agost que s’ha de quedar a Barcelona, una sèrie d’esdeveniments insòlits farà que comenci a desviar l’atenció dels drames personals. Els

seus vells estan estranys, uns comenten que a les seves parelles els ha canviat la personalitat, d’altres han intentat suïcidar-se (i alguns ho han aconseguit). Passat l’estiu, ja res tornarà a ser com era abans. Una novel·la que conté ciència-ficció, terror, misteri, catàstrofes i una bella història d’amor.”

 

Marc Pastor (Barcelona, 1977) :

Membre del cos dels Mossos d’Esquadra, el 2007 es donà a conèixer amb la novel·la Montecristo, que narra les aventures bèl·liques d’uns republicans espanyols fugits de Mauthausen que s’enfronten a Himmler. El 2008 publicà La mala dona, sobre el personatge històric d’Enriqueta Martí, “Vampir del carrer de Ponent”, amb la qual obtingué el premi Crims de Tinta. Posteriorment ha publicat les novel·les L’any de la plaga (2010), Bioko (2013) i Farishta (2017).

 

One thought on “II Mêlée de Consolació (LLMRC 2018) – Les seqüeles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s