III Mêlée de Consolació (LLMRC 2018) – Les seqüeles

 

Ahir dissabte dia 15 de setembre a les 23:59h es va acabar el termini de la primera ronda de votacions per decidir el guanyador de la III Mêlée de Consolació de la III Lliga de MicroRelataires Catalans – LLMRC 2018. La batussa, que va ser molt nombrosa, va deixar tot un reguer de baixes en el camí tortuós que la va dur fins al cara a cara final entre els dos microrelataires més ben posicionats.

Avui, en el moment d’avaluar les seqüeles de l’esdeveniment, el recompte de danys ens porta els resultats següents:

 

 INSPECTOR SNAKE – 0 vots (MIA)

 

 KUAESTOR – 0 vots (MIA)

 

 QUIN VALIENTE – 0 vots (MIA)

 

 

 TINIANA – 1 vot (KIA)

 

 DEÒMISES – 1 vot (KIA)

 

 ILLA SUD – 1 vot (KIA)

 

 

 OTGERINYU – 3 vots (Caigut amb honors)

 

 

3 desapareguts i 4 caiguts en combat (descansin en pau els seus textos gloriosos).

I en una posició privilegiada, sense que calguin més rondes per dilucidar-ho, un únic supervivent i guanyador de la III Mêlée de Consolació LLMRC 2018 – Gènere Intriga/Negre/Policíac:

4 Vots (Guanyador)

Txisky

 

Enhorabona a en Txisky, per la comicitat negríssima del seu relat.

Gràcies a la resta de participants pels seus magnífics textos, que no ho han posat gens fàcil.

El nom d’en Txisky passarà a partir d’aquest instant a engrossir la Galeria dels Campions de la LLMRC, amb aquest primer títol aconseguit. A més, com a premi per la seva victòria, el nostre guanyador rebrà l’obsequi d’una novel·la negra en català escrita per un escriptora de la casa i guanyadora de diverses mêlées la temporada anterior:

Vet aquí l’obra escollida:

 

 

“Quan la seva xicota desapareix, en Guillem Sala sap que l’associació naturista on últimament ella s’havia ficat hi té molt a veure. En començar a fer preguntes, aviat descobreix que aquell aparentment inofensiu grup de gent que busca un sentit a la vida amaga molt més del que mostra.

En Guillem s’introdueix a l’associació com un adepte més en busca de la felicitat, tot i que el seu interès principal és saber on és la seva xicota, que ja no té cap dubte que ha estat captada per aquest grup amb funcionament i regles de secta.

El que en Guillem anirà destapant a mesura que s’introdueix dins la secta són unes pràctiques que anul·len les persones, que les deixen a expenses de la voluntat dels líders del grup i que acaben sent perilloses per a la seva integritat física.”

 

Ariadna Herrero i Molina (Granollers, 1981) :

Llicenciada en Filologia Catalana i en Filologia Hispànica. Va cursar un postgrau en Processos Editorials i ha realitzat diversos cursos de novel·la, conte i microrelat. L’any 2004 va ser la guanyadora de l’octava edició del Premi de Teatre La Carrova amb l’obra Semblava una persona com qualsevol altra (Edicions Cossetània, 2006). El 2016 va quedar finalista en el concurs de contes de la revista Núvol amb el relat Embruixada. El seu relat L’engany va ser un dels guanyadors del Certamen Literari Cryptshow Festival  i es va publicar dins del recull Estats alterats de la ment (Males Herbes, 2017). Amb el nanorelat Batecs mecànics va guanyar el premi Menció Especial del jurat en el III Concurs de microrelats fantàstics “La masmorra de l’androide”. Amb Seràs un dels nostres (Llibres del delicte, 2017) s’endinsa per primera vegada en el terreny de la novel·la negra.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s