Arrenca la LLMRC 2020 – Participants i distribució

 

Finalment, ha arribat el moment! Després d’un any llarg de descans, torna l’espectacle de l’escriptura mínima a l’arena de les lletres!

Un cop finalitzada la campanya de captació de noves inscripcions per a la IV Lliga de MicroRelataires Catalans – LLMRC 2020, amb data límit 31 d’octubre de 2019, avui ens complau anunciar quins seran els escriptors i escriptores que participaran en aquesta nova temporada que és a punt de començar. Igualment, explicarem quin serà el format competitiu que seguirà aquesta quarta edició de la Lliga.

Sense canvis ressenyables ni en el format ni en el funcionament de la competició, la novetat més destacada de la nova temporada arriba amb el bateig del premi al comentarista més prolífic com a Premi “David Salsas”, en reconeixement a la memòria del company finat l’any passat. De la mateixa manera, la posició assolida per l’alter ego microrelataire d’en David (UFO) romandrà bloquejada ad aeternum en el Rànquing Històric de la LLMRC.

A continuació us presentem els gladiadors LLMRC que combatran enguany sobre el ring de la paraula:

 

PARTICIPANTS DE LA LLIGA REGULAR – VETERANS

19 escriptors i escriptores vells coneguts de l’afició, amb l’experiència d’una, dues o fins i tot tres temporades damunt les espatlles i molts triomfs acumulats.

 

PARTICIPANTS DE LA LLIGA REGULAR – NOUVINGUTS

3 noves incorporacions arribades des de punts diversos de la geografia catalana, amb la intenció de fer-se un lloc i construir-se una reputació entre els habituals de la Lliga.

 

PARTICIPANTS OCASIONALS

2 escriptores de solvència i trajectòria prou reconegudes dins de la competició, que compartiran la figura competitiva multipersonal de l’X-Criptor, i també s’encarregaran de substituir els escriptors de la Lliga Regular quan aquests així ho necessitin.

 

D’acord amb allò establert a les directrius de funcionament de la competició, la LLMRC 2020 es composarà de les següents fases progressives. Podeu adquirir-ne una visió més àmplia consultant el calendari de la temporada:

 

  • PRE-QUALIFICACIÓ

A disputar-se entre els participants que inicialment no puguin accedir de manera directa a la Fase de Grups, per limitació de places disponibles.

  • FASE DE GRUPS

Dividida en 4 grups de 4 participants cadascun i 6 jornades d’enfrontaments tots contra tots (15 escriptors regulars + 1 X-Criptor).

  • FASE ELIMINATÒRIA

A disputar-se entre els dos primers classificats de cada grup, al final de les 6 jornades programades dins la Fase de Grups.

 

Com heu pogut comprovar més amunt, aquest any el nombre total de participants inscrits en la modalitat de participació regular ha estat de 22 en total, cosa que implica que no tots puguin encabir-se directament a la Fase de Grups (15 places disponibles) i calgui disputar tres rondes de Pre-Qualificació entre els nouvinguts, als quals s’afegiran els escriptors veterans classificats més avall en el Rànquing Històric de la LLMRC.

Segons aquest principi, hi ha 13 escriptors classificats de manera directa per a la Fase de Grups, que són els següents:

 

ILLA SUD (2)

JAVERT (3)

lletraguarit (4)

CUL-DE-SAC (5)

DEÒMISES (6)

XINXAN THE CAT (7)

SENYOR CORDILLS (8)

ÒLIBA (9)

RIZO_WILL (ex Free_will) (10)

MICORELATAIRE (12)

NOLWENN (15)

INSPECTOR SNAKE (20)

QUIN VALIENTE (22)

 

A aquests, s’hi sumaran 2 escriptors més, que sortiran d’una sèrie de tres de rondes d’enfrontaments dobles (Pre-Qualificacions 1, 2 i 3) a disputar entre els 9 escriptors i escriptores següents:

 

OTGERINYU (23)

TXISKY (25)

GUERAU X. CASOL (26)

KUAESTOR (33)

ANIMA’L’ANIMAL (39)

TINIANA (43)

MOSSEN (*)

DACFORTUNY (*)

NING HOO (*)

 

La primera d’aquestes rondes preliminars (Pre-Qualificació 1), únicament la disputaran els dos aspirants classificats més avall en el Rànquing Històric de la LLMRC. La resta d’aspirants s’afegiran a la lluita a partir de la segona ronda (Pre-Qualificació 2):

 

ANIMA’L’ANIMAL (39)

TINIANA (43)

 

Tots els escriptors que no superin la Pre-Qualificació, malgrat no poder progressar envers la Fase de Grups, seran convidats a continuar la seva participació a la Lliga afegint-se al cos ja existent d’escriptors ocasionals, entre d’altres modalitats disponibles.

Esmoleu els bolígrafs i traieu la pols al teclat!

El proper dia 7 de novembre celebrarem el sorteig de la ronda de Pre-Qualificació, en directe al Twitter @llmrccat

 

1 thoughts on “Arrenca la LLMRC 2020 – Participants i distribució

Deixa un comentari