Mêlée de Primavera 2020 – Les seqüeles (2)

 

Ahir dimecres dia 6 de maig a les 23:59h es va acabar el termini de la segona ronda de votacions per decidir el guanyador de la Mêlée de Primavera (Sant Jordi) de la IV Lliga de MicroRelataires Catalans – LLMRC 2020. El triple duel final entre en Rizo_will, en Javert i en Xinxan the Cat va confirmar-se com un combat cos a cos i centímetre a centímetre, en una lluita aferrissada per la supremacia literària que s’ha acabat decidint només pel marge més fi.

Avui, doncs, un cop finalitzada una segona votació que (aquest cop sí) ha estat definitiva, el recompte de danys i baixes ens porta el resultat següent:

 

4 + 0 Vots (Finalista)

Javert

 

 

4 + 0 Vots (Finalista)

Xinxan the Cat

 

 

4 + 1 Vots (Guanyador)

Rizo_will

 

1 vot, sumat als 4 aconseguits en primera ronda, contra cap més vot addicional per part dels seus rivals, atorguen la victòria absoluta de la Mêlée de Primavera (Sant Jordi) 2020 a en RIZO_WILL.

Enhorabona al guanyador, pel seu relat victoriós.

Gràcies a la resta de participants per les seves magnífiques narracions, que no ho han posat gens fàcil.

El nom d’en Rizo_will passarà a engrossir la Galeria dels Campions de la LLMRC, amb aquest segon títol aconseguit. A més, com a premi per la seva victòria, el nostre guanyador rebrà un obsequi a l’alçada en forma de llibre.

Vet aquí l’obra escollida:

 

“El narrador d’aquesta història es recupera d’una operació en una residència d’Estragó de Dalt, un poble que sobreviu econòmicament gràcies a la Companyia Metal·lúrgica: una empresa local que utilitza dracs com a mà d’obra. Les dragues —perquè són totes de sexe femení— fonen el metall als seus estómacs a canvi d’un salari mínim a base de cavallers i princeses perfectament comestibles, mentre es dediquen a la investigació científica d’alt nivell. En les seves estones lliures, que són moltes, el narrador anirà descobrint l’entrellat que amaga aquesta curiosa societat. La nova novel·la de Víctor Nubla és una sàtira alhora tendra i esbojarrada, una obra d’humor i fantasia on la crítica social i les situacions absurdes s’encadenen a una velocitat de vertigen. Aquesta comèdia àcida sobre l’explotació laboral, els mitjans de comunicació i la vida íntima dels dracs farà les delícies de lectors d’autors com Terry Pratchett, Douglas Adams o fins i tot Kurt Vonnegut.”

 

Víctor Nubla

Víctor Nubla (1956-2020) va ser escriptor i músic. Va publicar una dotzena de llibres d’assaig, narrativa breu, poesia i també columnes d’opinió a diversos diaris i revistes. La seva discografia supera el centenar de títols, i va composar nombroses músiques per a cinema, dansa i teatre.

 

One thought on “Mêlée de Primavera 2020 – Les seqüeles (2)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s