II Mêlée de Consolació (LLMRC 2020) – Les seqüeles

 

Ahir dijous dia 3 de setembre a les 23:59h es va acabar el termini de la primera ronda de votacions per decidir el guanyador de la II Mêlée de Consolació de la IV Lliga de MicroRelataires Catalans – LLMRC 2020. La batussa fratricida en forma de batalla triangular es va presentar com una trampa mortal, en què els vots (ineludibles) dels diversos contendents gairebé suposaven un suïcidi a les aspiracions personals.

Avui, en el moment d’avaluar les seqüeles de l’esdeveniment, el recompte de danys i baixes ens porta els resultats següents:

 

KUAESTOR – 0 vots (MIA)

 

 

MOSSEN – 2 vots (Caigut amb honors)

 

 

1 desaparegut i 1 caigut amb honors (descansin en pau els seus textos gloriosos).

I en una posició privilegiada, sense que calguin més rondes per dilucidar-ho, un únic supervivent i guanyador de la II Mêlée de Consolació LLMRC 2020 – Gènere Ciència-ficció/Fantasia/Terror:

3 Vots (Guanyador)

Quin Valiente

 

Enhorabona a en Quin Valiente i la seva minirondalla moderna sobre fades i desitjos, i la incapacitat humana per aconseguir-los.

Gràcies a la resta de participants pels seus magnífics relats, que no ho han posat gens fàcil.

El nom d’en Quin Valiente passarà a partir d’aquest instant a engrossir la Galeria dels Campions de la LLMRC, amb aquesta segona mêlée aconseguida. A més, com a premi per la seva victòria, el nostre guanyador rebrà l’obsequi d’una novel·la fantàstica escrita per una autora catalana:

Vet aquí l’obra escollida:

 

 

“Una bruixa amb els cabells vermells i els dits d’acer apareix inconscient a la llera del riu Adrenalina. Un científic amb una malaltia angoixant la rescata i li ofereix refugi a la seva cabana.

Aquí comença i convergeix la història maleïda dels protagonistes, en un món que supera a poc a poc les conseqüències d’una dictadura aterridora i on conviuen somnàmbuls que no volen despertar-se, punks que s’implanten peces metàl·liques al cos, robots de companyia que freguen la perversió i un grapat de bruixes que, un bon dia, van decidir abandonar les ciutats per conquerir els boscos.

Els dits de la bruixa és la reveladora història d’una dimensió màgica i complexa que amaga als troncs dels arbres els seus secrets més terribles.”

 

Tamara Romero

Tamara Romero va néixer a Barcelona. És llicenciada en Comunicació i ha treballat com a periodista i editora. Dedica gran part del temps a llegir i escriure, i és autora de novel·les com La estatua que tiemblaBrújula y murciélago o La momia y la niñera, entre d’altres. Els seus relats, un dels quals va obtenir un premi Ignotus, han aparegut en revistes i antologies com Strange HorizonsCombustible Lovecraft o The Barcelona Review.ratura.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s