La predicció – MÊLÉE DE CALOR 2016

 

 

A. H. Blacksmith

 

Competició: Mêlée de Calor – LLMRC 2016

Tema: Escull

Condició necessària: Sudoració implícita o explícita

 

La predicció

 

Feia mesos que cada vegada que en Xavier s’adormia apareixia flotant davant d’uns esculls escarpats. Llavors notava una insuportable sensació de mort i es despertava amarat de suor.

Havia arribat a la conclusió que aquell somni recurrent, tenint com tenia fòbia al mar, havia de ser la representació metafòrica d’algun problema de la seva quotidianitat.

Potser la por a complir els quaranta. O la falta d’empenta per aconseguir un ascens. O les constants baralles amb la seva dona.

Buscant respostes, visità Madame Dudú: endevina i experta en la interpretació de somnis; però ella, en comptes d’oferir-li un significat simbòlic i rebuscat a allò que somiava, es limità a advertir-lo que moriria en el mar per culpa d’uns esculls. Literalment.

En Xavier, sentint-se estafat, es negà a pagar per una predicció tan poc elaborada. A més a més, li semblava absurd que precisament ell, que no posava ni el dit petit del peu dins de l’aigua salada, hagués de patir per res de tot allò.

Si més no, quan tornava cap a casa pel litoral perdé el control del cotxe en un revolt, caigué per un penya-segat i quedà encastat entre un conjunt d’esculls enmig del mar.

Literalment.

 

Contrincants: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9

197 paraules

Anuncis

2 thoughts on “La predicció – MÊLÉE DE CALOR 2016

  1. La Predicció té el meu vot. M’agrada el tema de la inexhorabilitat del temps i del futur, que tanmateix esdevindrà. Ben trenat i aconsegueix crear l’expectativa de si finalment es complirà la predicció o no.

    M'agrada

  2. Si la votació es fes després de llegir els relats en veu alta, apostaria que aquest relat seria el guanyador. La nitidesa de la prosa fa que flueixi la narració d’aquella manera que sembla tan fàcil però que demana molt d’ofici.

    Jo donaré un dels vots a aquest relat.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s