Abans de les nostres cites – PRE-QUALIFICACIÓ

 

 

Inspector Snake

 

Eliminatòria: Pre-Qualificació – Anada

Rival: Tiniana

 

Abans de les nostres cites

 

Mai no vas saber que, de les nostres cites dominicals al bar, el que realment apreciava era l’estona prèvia a la teua arribada: gaudir de la companyia d’aquells tamborets deliciosos. Contemplava el seu disseny sofisticat i em delectava passant la mà lentament pels laterals ondats metàl·lics i el seient de suau vellut verd. Els acariciava una vegada i una altra. En ocasions, assegurant-me que ningú no em mirava, els feia girar a una velocitat moderada.

Quan entraves per la porta, m’envaïa una sensació d’enuig que dissimulava amb eficàcia. Després, durant les nostres converses, sovint em costava prestar-te una atenció plena, atès que la meua ment s’omplia de la visió i el tacte dels tamborets. Si ens quedàvem prenent alguna cosa a la barra, en compte de seure a una taula, la falta de concentració era quasi total.

Ara puc respondre la teua pregunta, repetida tantes vegades mentre érem al llit envoltats de silenci: sempre volies saber en què pensava. També ara podràs entendre per què, el dia que el bar va tancar, vaig decidir deixar-te.

 

Tema: Bars

179 paraules

 

6 thoughts on “Abans de les nostres cites – PRE-QUALIFICACIÓ

  1. Voto pel contendent número 9. Tots dos relats d’aquest enfrontament són molt bons i els seus autors serien dignes participants a la lliga regular. D’aquest m’agrada l’atmosfera malaltissa que l’envolta.

    M'agrada

  2. Degut a la creativitat i originalitat del tema, i qualitat parells, crec que haig de votar doblement per aquest i l’altre relat. Enhorabona!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s