Atracció fetal – MÊLÉE DE CONSOLACIÓ (I)

 

 

Contrincant 2

 

Competició: Mêlée de consolació (I) – LLMRC 2018

Gènere: Romàntic / Eròtic

 

Atracció fetal

 

L’Íngrid i el Marc es van conèixer a la universitat. Cap dels dos era gaire llençat, però el primer dia que es van creuar la mirada ja van saltar espurnes. Van començar a compartir hores d’estudi, on sempre acabaven xerrant de tot. Es van tornar inseparables, eren carn i ungla. L’enamorament va ser ràpid, gens forçat. Tots dos tenien clar que el gran pas, la irremeiable fusió carnal d’aquells dos cossos, havia de ser especial. Quan van saber que havien nascut a la mateixa data, van decidir que la mitjanit del dia de l’aniversari seria l’hora assenyalada.

Avui, u de novembre, és la gran cita. El campanar de l’església dona les dotze en punt. A una pensió propera, l’única que econòmicament es poden permetre, el Marc i l’Íngrid uneixen les seves pells tremoloses. Al caixer que hi ha als baixos del mateix edifici, una dona es desperta per culpa d’una forta punxada a l’estómac. Estirada al seu jaç de cartrons, alguna cosa la inquieta. Per primer cop en vint anys ha somiat amb els seus fills, aquells bessons donats en adopció.

 

Contrincants: 1; 3; 4

181 paraules
 

One thought on “Atracció fetal – MÊLÉE DE CONSOLACIÓ (I)

  1. Voto aquest relat perquè el trobo molt ben construït, amb creació d’expectatives, ben resolt i, sobretot, pel joc que hi dona el títol i que el fa rodó rodó.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s