Desafiament amistós

 

 

El desafiament amistós no és una competició en si mateixa, sinó que consisteix en la possibilitat que té tot membre de la LLMRC de reptar qualsevol altre membre de la LLMRC en tot moment, fora de la competició regular. El duel resultant no respondrà a cap més objectiu que no sigui el del pur entrenament o el de la juguesca personal.

El desafiador enviarà un correu a l’adreça oficial de la LLMRC (lligamicrorelataire@gmail.com) detallant, d’una banda, el destinatari a qui anirà dirigida la seva proposta, i, de l’altra, els termes de la petició. L’equip editor de la Lliga es posarà aleshores en contacte amb l’escriptor desafiat per transmetre-li les condicions, i a més farà públic el repte. Desafiador i desafiat podran acabar de negociar els detalls del seu duel com més els plagui.

Els textos d’ambdós contendents hauran de ser tramesos a la bústia de correu de la Lliga dins del termini acordat, per tal de procedir a la seva publicació. A partir d’aquest moment totes dues propostes es batran per un període de 5 dies, en què el vot popular decidirà el guanyador.

Les normes que regiran l’enfrontament seran les mateixes que governen els enfrontaments de la Lliga regular, a excepció d’aquelles que entrin en contradicció amb les disposicions que segueixen a sota:

  • Contràriament a allò que succeeix amb els encontres de la Lliga regular, tota persona podrà emetre un vot amb poder decisori complet respecte a qualsevol text participant en un desafiament amistós, sigui o no membre registrat de la LLMRC.

El resultats obtinguts en un desafiament amistós es comptabilitzaran de manera ordinària en el Rànquing Històric de la LLMRC.

 

SEGUEIX AQUEST ENLLAÇ PER INSCRIURE’T A QUALSEVOL DE LES  COMPETICIONS DE LA LLMRC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s