Ho sento, m’he equivocat, no tornarà a passar – PRE-QUALIFICACIÓ

 

 

Otgerinyu

 

Eliminatòria: Pre-Qualificació – Tornada

Rival: Dr Who

 

Ho sento, m’he equivocat, no tornarà a passar

 

Quedava poc per acabar quan un bitllot sortí d’òrbita i impactà contra la cara de l’home de les bitlles catalano-espanyoles, fent-li saltar una dent. Quan es recobrà del xoc, els ulls rabiosos es clavaren com un punyal a l’agresora. El dilluns següent la denuncià per un delicte d’odi.

Era surrealista, encara que cap sorpresa. La crispació entre independentistes i espanyolistes havia anat en augment, sobretot des de l’u d’octubre, no era pas la primera ni seria l’última denúncia. Al preguntar als testimonis, tots al·legaren que es tractava d’un accident. Molts, extraoficialment, dirien que s’ho tenia merescut, potser per l’afinitat de pensaments o potser perquè havia estat provocant durant tota la competició, insultant a l’agresora pel sol fet de portar una bufanda groga. El cas és que el camp era estret i la zona de plantada estava massa a prop dels col·locadors de bitlles. L’accident era plausible.

Al final, el sentit comú s’imposà i el jutge absolgué la denunciada. La jugadora tornà a casa alleugerida i somrient, exactament el mateix somriure burleta que havia dissimulat girant el cap després de l’incident. Ningú se n’havia adonat. Bé, jo si, però a mi tant m’era.

 

Tema: Bitlles catalanes

192 paraules

 

3 thoughts on “Ho sento, m’he equivocat, no tornarà a passar – PRE-QUALIFICACIÓ

  1. En aquesta ocasió em decidiré per donar un vot a cada text. D’aquest m’agrada molt la intriga de les veritables intencions de la denunciada. Enhorabona pel text!

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s