L’ESCRIPTOR COMODÍ O “JÒQUER”

 

 

QUÈ ÉS?

L’escriptor comodí o “jòquer” és una figura auxiliar que resta al servei de tots els participants regulars de la LLMRC, com a recurs al seu abast en cas de no poder atendre algun dels compromisos programats al calendari. En aquest sentit, l’escriptor comodí actua com un substitut, que, si bé no garanteix l’obtenció d’un resultat millor o igual al que hauria obtingut el propi participant que en fa ús, sí evita la derrota automàtica per incompareixença.

 

D’ON PROVÉ?

L’escriptor comodí o “jòquer” prové d’una llista d’escriptors en reserva adscrits a la LLMRC, que hauran manifestat prèviament la seva preferència de participació ocasional o parcial.

 

CARACTERÍSTIQUES

La figura de l’escriptor comodí o “jòquer”, en tant que substitutiva, presenta les característiques següents pel que fa a la dinàmica competitiva:

  • Competeix a requeriment dels diversos participants de la Lliga regular, sempre per a un enfrontament concret.
  • Posseeix capacitat per guanyar punts, però no per retenir-ne. Els punts que guanyi aniran directament traspassats al compte personal de l’escriptor que hagi requerit el servei.
  • No pot classificar-se ni passar a la fase de play-off.
  • No pot seleccionar temes; aquesta competència recau en l’escriptor titular a qui representi en cada ocasió.

 

FUNCIONAMENT

La figura substitutiva i auxiliar de l’escriptor comodí o “jòquer” entra en joc cada vegada que un participant de la Lliga regular així ho requereix, per motius estrictament personals que no cal justificar. En rebre una petició, l’organització de la Lliga s’encarregarà de buscar un substitut adient, entre una llista de participants ocasionals o esporàdics adscrits a la LLMRC. El primer escriptor que respongui al desafiament, rebrà l’encàrrec de combatre d’incògnit en lloc del participant de la Lliga que ho hagi sol·licitat.

Cada participant de la LLMRC té la possibilitat de demanar un escriptor comodí o “jòquer” 2 vegades durant la fase de grups i 1 vegada durant la fase de play-off.

Els enfrontaments que impliquin la participació d’un escriptor comodí es desenvoluparan de la mateixa manera que els encontres entre dos participants regulars.

Al final de l’enfrontament, sigui quin sigui el resultat, la identitat de l’escriptor comodí serà revelada públicament (sempre que l’implicat no expressi la seva disconformitat al respecte).

Els resultats obtinguts per un escriptor en la seva actuació com escriptor comodí o “jòquer” seran computables de manera individualitzada, de cara al Rànquing Històric de la LLMRC.

One thought on “L’ESCRIPTOR COMODÍ O “JÒQUER”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s