EL METAESCRIPTOR (O ESCRIPTOR D’SPIN-OFFS)

 


QUÈ ÉS?

El metaescriptor o escriptor d’spin-offs és una figura de suport a la tasca realitzada pels participants regulars de la LLMRC. En aquest sentit, actua com un supporter o admirador, que, fascinat per alguna de les obres originals publicades durant el transcurs de la competició, es proposa ampliar-la, reinterpretar-la i fer-ne difusió, per a major glòria i satisfacció del seu autor.

 

D’ON PROVÉ?

El metaescriptor o escriptor d’spin-offs no ha de ser necessàriament membre de la LLMRC (tot i que sí és recomanable), sinó que actua i es manifesta externament a través de les xarxes socials:

 

CARACTERÍSTIQUES

La figura del metaescriptor o escriptor d’spin-offs té un caràcter fonamentalment discrecional i voluntari. D’acord amb això:

  • Escriu a iniciativa pròpia.
  • No està subjecte a límits quantitatius ni qualitatius.
  • No afecta resultats i classificacions de la competició amb la seva activitat.
  • Habilita els participants de la Lliga regular per a l’obtenció d’un Premi Especial, a l’escriptor que hagi rebut més spin-offs durant el transcurs d’una temporada concreta.
  • Opta a Premi Especial, al metaescriptor o escriptor d’spin-offs més prolífic durant el transcurs d’una temporada concreta.

 

FUNCIONAMENT

La figura de suport del metaescriptor o escriptor d’spin-offs fa una funció complementària que completa i enriqueix el procés de la competició regular. Periòdicament, l’organització de la Lliga publicarà a les xarxes socials enllaços als diversos microrelats que participen a la competició. A partir d’aquestes publicacions a Facebook i Twitter, qualsevol persona que ho vulgui podrà escriure una resposta que contingui un subrelat inspirat en personatges, situacions, escenaris i planetajaments proposats pel microrelat original.

El número total d’spin-offs rebuts pels diferents escriptors de la LLMRC quedaran reflectits al Rànquing Històric de la competició.

El número d’spin-offs escrits pels col·laboradors que escriguin des de les xarxes socials també quedaran reflectits en un rànquing especial.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s