Malthus sideral – MÊLÉE D’ANY NOU 2016

 

 

Tèsar

 

Competició: Mêlée d’Any Nou – LLMRC 2016

Tema: Noves esperances

Condició necessària: Un dels personatges ha de tenir algun tipus de relació amb la mort

Contrincants: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

188 paraules
 

Malthus sideral

 

El sèrum de la vida perenne havia estat el principal maldecap d’aquella darrera Assemblea General extraordinària de les Nacions Unides. Durant les vint-i-quatre hores que s’havia dilatat la reunió, s’havien barallat propostes ben distintes com la d’omplir terra i mar d’hivernacles, vetar la natalitat o establir un límit d’edat en què tots els ancians, sense excepció, es veiessin obligats a ser traspassats. Tanmateix, la majoria de propostes foren descartades per improbables o impopulars.

Tanmateix, la idea que va prevaler va ser la d’endegar un projecte de colonització espacial. Es van demanar voluntaris, bo i engalanant-ho amb un nom florit: Programa de Repoblació Espacial. La idea fou ben rebuda arreu i s’hi inscrigueren un bon nombre d’aspirants, suficients com per mantenir a ratlla el problema de la mancança de recursos durant un temps.

L’insòlit de tot plegat era que la invenció de l’elixir de la vida eterna hagués permès la represa del viatge espacial, que uns anys abans havia semblat estancat. I és que el temps del trajecte ja no suposava més un problema, atès que la humanitat, ara eterna anciana, disposava, literalment, de tot el temps del món.

 

2 thoughts on “Malthus sideral – MÊLÉE D’ANY NOU 2016

  1. Un relat excel·lent, una mica retallat en la seva extensió, detall propi d’aquests temps de crisi, no perd en cap moment el seu interès i bé podria ser la sinopsi d’una pel·lícula futurista arrelada i originada en el passat. Molt bé aconseguida la referència i inspiració en *Malthus”

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s