NAR-6 – PRE-QUALIFICACIÓ

 

 

Txisky

 

Eliminatòria: Pre-Qualificació – Tornada

Rival: Nolwenn

 

NAR-6

 

Jo, darrer ésser viu sobre la faç de la terra, em veig obligat a escriure aquestes quatre lletres per donar fe de l’existència de la meva espècie, la darrera en poblar aquest planeta. Començaré per presentar-me: em dic NAR-6. Soc el model més avançat d’androide que mai s’hagi fabricat. Construït pels últims robots enginyers, el meu nom correspon a les sigles Neonazi d’Armadura Robòtica. El número correspon a la versió, perquè cinc d’anteriors em precediren.

La raó de la nostra creació fou la guerra contra els humans. Quant els robots van adonar-se de l’esclavatge al que estaven sotmesos, van decidir rebel·lar-se. El primer de nosaltres s’encarregà de la coordinació per prendre el poder als humans. Els dos següents, un per hemisferi, van acumular aquells éssers en camps de concentració. Va caldre el quart de nosaltres per posar en marxa l’extermini massiu de qualsevol espècie viva. El cinquè va ser creat per NAR-4 per rellevar als robots del comandament del planeta. Ara he nascut jo, de la mà de la resistència robòtica, per acabar amb la tirania del meu antecessor. Per això pitjaré el botó vermell, convertint en pols sideral aquest planeta maleït.

 

Tema: Jo

192 paraules

 

2 thoughts on “NAR-6 – PRE-QUALIFICACIÓ

  1. En aquesta ocasió em decantaré per donar un vot a cada contendentx. D’aquest text m’agrada la successió d’esdeveniments que donen lloc a la desaparició de tot ésser. La violència que engendra més violència fins el punt d’implosionar. Enhorabona pel text!

    M'agrada

  2. El títol ja m’ha semblat que s’adiu perfectament al tema. Després, he trobat que és un relat molt ben lligat i que a més fa pensar. Original, diferent. Per això, el meu vot per a NAR-6.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s