PALMARÈS – Javert

  • III Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC 2018)

El dia 4 de novembre de 2018 en Javert va imposar-se a lletraguarit en doble combat, a la Gran Final de la III Lliga de MicroRelataires Catalans, i va convertir-se d’aquesta manera en el tercer campió de la competició, amb un balanç final de 7 victòries, 0 empats i 4 derrotes.

El dissabte 2 de febrer de 2019, en el marc d’una cerimònia i dinar de germanor celebrat al restaurant “L’Argadà” de Girona, en Javert va rebre el seu premi corresponent, consistent en la copa de campió i un val per valor de 150 euros.

 

  • Mêlée de Calor – LLMRC 2016

El dia 24 de juliol de 2016 en Javert va ser declarat vencedor absolut de la Mêlée de Calor (Estiu) de la LLMRC 2016, després que el seu microrelat “Nadir” s’imposés per damunt dels seus 8 contrincants amb un total de 5 vots, ja en la primera ronda de votacions de les 3 que preveia la mêlée.

Com a premi per la seva proesa, en Javert va rebre un exemplar de “La senyoreta Keaton i altres bèsties” de l’escriptora andorrana Teresa Colom, publicat per l’editorial Empúries:

 

L’Albert Torras (AKA Javert) posant amb el premi aconseguit

 

  • III Mêlée de Consolació – LLMRC 2016 (gènere intriga, negre i/o policíac)

El dia 2 de novembre de 2016 en Javert va ser declarat vencedor absolut de la III Mêlée de Consolació de la LLMRC 2016, després que el seu microrelat “Elemental” s’imposés per damunt dels seus 3 contrincants, derrotant en Xinxan the Cat en segona ronda de votació amb un total de 3+2 vots.

Com a premi per la seva proesa, en Javert va rebre un exemplar de la novel·la “Besòs Mar” d’en Lluís Bosch, publicada Crims.cat.

 

  • Mêlée d’Hivern (Obertura) – LLMRC 2020

El dia 5 de febrer de 2020 en Javert va ser declarat vencedor absolut de la Mêlée d’Hivern (Obertura) de la LLMRC 2020, després que el seu microrelat “Efímer” s’imposés per damunt de 10 contrincants amb un total de 5 vots en primera ronda, ja en la primera ronda de votacions de les 2 que preveia la mêlée.

Com a premi per la seva proesa, en Javert va rebre un exemplar de “Canto jo i la muntanya balla” de l’escriptora catalana Irene Solà, publicat per l’editorial Anagrama.