PALMARÈS – Rizo_will

 

  • Mêlée de Sant Joan – LLMRC 2018

El dia 5 de juliol de 2018 en Rizo_will va ser declarat vencedor absolut de la Mêlée de Sant Joan de la LLMRC 2018, després que el seu microrelat “Eroètica” s’imposés per damunt de 9 contrincants amb un total de 4 vots en primera ronda, i després superés l’Òliba en el desempat de segona ronda que posava fi a la mêlée.

Com a premi per la seva proesa, en Rizo_will va rebre un exemplar de les “Aventures i desventures de Joan Orpí” de l’escriptor català Max Besora, publicat per l’editorial Males Herbes.

 

  • Mêlée de Primavera (Sant Jordi) – LLMRC 2020

El dia 7 de maig de 2020 en Rizo_will va ser declarat vencedor absolut de la Mêlée de Primavera (Sant Jordi) de la LLMRC 2020, després que el seu microrelat “Ama-no-uki-hashi” s’imposés per damunt de 10 contrincants amb un total de 4 vots en primera ronda, i després superés en Javert i en Xinxan the Cat en el desempat de segona ronda que posava fi a la mêlée.

Com a premi per la seva proesa, en Rizo_will va rebre un exemplar de “Metal·lúrgia” de l’escriptor català Víctor Nubla, publicat per l’editorial Males Herbes.