PARTICIPACIÓ

 

La Lliga de Microrelataires Catalans (LLMRC) permet una pluralitat de modalitats de participació a la competició, pensades i dissenyades per respondre i adaptar-se de la millor manera possible a les necessitats, disponibilitats o preferències dels diferents escriptors membres i dels interessats en unir-se a la comunitat i participar. El ventall d’opcions possibles comprèn des de formes esporàdiques i complementàries fins a participacions permanents.

Aquestes que trobareu a continuació són les modalitats de participació que contempla la LLMRC en aquests moments:

 

PARTICIPACIÓ REGULAR:

 

Opció estàndard o plena de participació a la Lliga de Microrelataires Catalans (LLMRC), orientada a aquells escriptors que desitgin participar a la competició regular o principal, de llarga durada i estructurada en lliguetes de grup i play-offs.

Implicacions que comporta:

  1. -Compromís permanent de participació al llarg de la temporada
  2. -Accés a reconeixements i premis màxims de la LLMRC
  3. -Còmput de resultats obtinguts al Rànquing Històric de la LLMRC

Més informació sobre normes i funcionament…

 

PARTICIPACIÓ OCASIONAL:

Opció de participació esporàdica o parcial a la Lliga de Microrelataires Catalans (LLMRC), orientada a aquells escriptors que desitgin batre’s de manera puntual amb altres escriptors, sense quedar subjectes a l’exigència dels ritmes de la competició regular.

Es contemplen dues formes de participació esporàdica:

 

  • ESCRIPTOR INCÒGNITA (X-CRIPTOR)

Com a escriptors incògnita o “X-criptors”, els membres de la LLMRC tenen la possibilitat de combatre puntualment contra la resta de participants de la competició regular, sense més responsabilitat que l’objectiu personal del combat pel gust del combat. Formaran part d’una entitat impersonal adscrita a un grup competitiu de la fase de grups, que quedarà constituïda a partir d’una pluralitat d’escriptors incògnita, els quals s’intercanviaran la responsabilitat de competir en una jornada o altra segons disponibilitat personal.

L’activitat com a escriptor incògnita durant la competició regular és compatible en tot moment amb una activitat nominal en qualsevol altra competició de la LLMRC (desafiaments amistosos, mêlées, etc.)

Més informació sobre normes i funcionament…

 

  • ESCRIPTOR COMODÍ (JÒQUER)

Com a escriptors comodí o “jòquers”, els membres de la LLMRC que vulguin decantar-se per aquesta opció restaran a disposició dels participants de la competició regular, per suplir-los en moments puntuals quan així siguin requerits, escrivint en lloc seu.

L’activitat com a escriptor comodí és compatible en tot moment amb una activitat nominal en qualsevol altra competició de la LLMRC (desafiaments amistosos, mêlées, etc.)

Més informació sobre normes i funcionament…

 

Implicacions que comporten aquestes formes de participació esporàdica o parcial:

  1. -Participació a voluntat
  2. -Sense accés a reconeixements i premis màxims de la LLMRC
  3. -Còmput de resultats obtinguts a nivell personal en el Rànquing Històric de la LLMRC

 

 

DESCOBREIX QUINES ALTRES COMPETICIONS OFEREIX LA LLMRC, MÉS ENLLÀ DE LA LLIGA REGULAR…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s