QUARTS DE FINAL

2 d’octubre de 2016

Anada – per plaça com a Semifinalistes A, B, C i D

 

lletraguarit 5-2 ÀTOMS i LLETRES

 

 

“Domini sòlid de lletraguarit davant d’un Àtoms i Lletres inusualment desubicat, que aconsegueix mantenir les seves opcions per a la tornada amb un push final providencial”

 

FREE_WILL 1-5 CUL-DE-SAC

 

“Solvència a domicili d’en Cul-de-sac, que s’apressa a fer els deures i s’ho deixa tot de cara per progressar envers les Semifinals. Escletxa d’esperança per a en Free_will, rescatat de la desfeta gràcies a un votgol tardà”

 

SENYOR CORDILLS 5-1 JAVERT

 

 

“Exercici superb d’escriptura i “jogo bonito” per part del Senyor Cordills, que trenca tots els pronòstics i la imbatibilitat d’en Javert en el pitjor moment possible per al guanyador del GRUP B. Votgol in extremis per creure en el miracle al cantó visitant”

 

XINXAN THE CAT 4-3 ILLA SUD

 

 

“Cara a cara titànic entre en Xinxan the Cat i un Illa Sud sempre corretjós, que ho deixa tot molt igualat i obert per a l’encontre de tornada. Empenta i geni constants del contendent local, ben contestats pel seu atent rival”

 

LLMRC
9 d’octubre de 2016

Tornada – per plaça com a Semifinalistes A, B, C i D

 

(7) ÀTOMS i LLETRES 5-5 lletraguarit (10)


 

“Domini infructuós d’Àtoms i Lletres i eliminació contra pronòstic del campió vigent, que no ha pogut desempallegar-se de la seva rival en cap moment, a pesar de dur la veu cantant en el marcador durant bona part de l’encontre. Gran eliminatòria d’una lletraguarit rocosa, premiada justament amb l’accés a les Semifinals de la competició en la seva primera participació”.

 

(11) CUL-DE-SAC 6-0 FREE_WILL (1)

 

 

“Nova victòria sense concessions d’en Cul-de-sac, que assoleix per primera vegada les Semifinals després d’una eliminatòria impol·luta. Comiat cruel en excés per a en Free_will, que no ha aconseguit connectar amb el públic després d’una fase de grups ben reeixida”.

 

(5) JAVERT 4-3 SENYOR CORDILLS (8)

 

 

“Triomf insuficient per a en Javert, que, malgrat intentar-ho fins al final, no ha aconseguit neutralitzar l’avantatge adquirit pel seu contrincant durant l’enfrontament d’anada, i cau de manera prematura. Eliminatòria ben jugada pel Senyor Cordills, que li permet escolar-se a la penúltima ronda en la seva primera participació a la Lliga“.

 

(11) ILLA SUD 8-2 XINXAN THE CAT (6)

 

 

“Remuntada furibunda d’Illa Sud, que destrossa en una tornada fulgurant el rèdit de l’anada que encara conservava el seu rival, i passa a col·locarse l’etiqueta de màxim favorit per endur-se la victòria final. Claudicació d’en Xinxan the Cat, que s’acomiada de la competició després d’haver-s’hi resistit repetidament, mostrant una gran capacitat de supervivència”.

 

 

Consulteu la resta d’eliminatòries aquí: REPESCA; SEMIFINALS; FINAL DE CONSOLACIÓFINAL.
 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s