QUÈ ÉS LA LLMRC?

 

La Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC) és un projecte que pretén construir un espai competitiu per a escriptors. Concebut principalment com un fòrum d’intercanvi més, on tant escriptors novells com bregats puguin penjar i donar visibilitat pública a la seva obra, més enllà de servir com a suport per a la simple lectura, comentari i crítica de textos literaris, la LLMRC vol anar un pas més endavant, creant una mena d’estadi/ring/arena virtual, on tots els escriptors en llengua catalana que ho desitgin puguin inscriure’s en una dinàmica competitiva sana, basada en els models clàssics de la competició esportiva.

Escriptor català derrotant per KO al seu rival, després de noble lluita literària, entre els víctors enfervorits dels espectadors.

D’acord amb el símil esportiu, doncs, la LLMRC neix amb el propòsit de convertir-se en el “quadrilàter” dels escriptors catalans: un espai sota els focus d’una competició justa, imparcial i desinteressada, que vol brindar a tots els que escriuen la possibilitat de mesurar les seves habilitats enfront dels seus companys d’ofici/afició, mitjançant la posada en competició directa de les seves creacions.

Sempre en persecució de la millora.

Sempre a la recerca constant d’estímuls creatius tant personals com grupals.

 

SEGUEIX APRENENT SOBRE LA INICIATIVA AMB ELS OBJECTIUS DE LA LLMRC…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s